Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Serail:
Devi(l)
Nick: Devristus, jak dla mnie za trudne, bo nigdy nie mogę zapamiętać, dlatego zwykłem mówić do niego Dev lub też Devi.
Avatar: Jakiś pan z futrem na plecach. A po środku miga napis "Alculus". Co to jest? Nie mam pojęcia, może jakieś mantry po łacinie, albo staro hebrajsku.
Sygnatura: Userbar z napisem "TG user", bardzo ładnie, bardzo ochwalam takie zachowanie. Niżej jest sygnatura (brzydka zresztą) z napisem Devristus, powiem że ten userbar ładniejszy.
User: Twórca naszego czatu, tak więc widać, że lubi portal YszenToła, postów też ma trocha na karku, żeby tylko jeszcze ten nick zmienił.
Zalety: Czata zrobił.
Wady: ÂŚmieje się ze mnie jak słcuham hip-hopu i rapu i ma dziwny nick.
Co mi się z nim kojarzy: Brat Dragosaniego, nie wiem czemu.
Obrazek: [img=http://img521.imageshack.us/img521/5109/beztytuuix9.th.jpg]
Stosunek do innych: Bo ja wiem, friendly chyba. Mnie tam ciepło przywitał, tak więc innych chyba też.
Jaki jest poza forum: Szalony... jak inni.
Jego posty: Mogą być, chociaż moje są lepszejsze. Zaprzeczy ktoś?
Canis:
Wrzód- Mag Beliara
Nick: Wrzód to Wrzód Mag Beliara to Mag Beliara, Oczywiście trzeba rozumieć i podejrzewać, że jest to jakby, buncik, objaw buntu przeciwko osobom jak: Rychu, mag Beliara czy Pawełek najemnik z Farmy i inne tego typu stworzenia. porównanie takiego Ryśka do wrzoda, można również sądzić, ale to już chyba każdy sam sobie, wnioskuje. 10/10.
Avatar: ÂŚwiat według Bundych, Fajny serial komediowy, już troche starawy, ale wspaniały. A na Avatarze główna postać w tym serialu.
Sygnatura: Króliczek Draga no i obrazek tam chyba jakiegoś rycerzyka, ładnie, może ten króliczek tam zbędny, ale co tam... nie jest źle...
User: Modertorek nasz. co tu wiele o nim mówić, taki serailowy Serail, jest sporo czasu na TG, pełni swoje funkcje dobrze, ma poczucie humoru... większe - mniejsze... No nasz serail już sie trochę na pisał tutaj na forum... (Bardzo ładny Nick ma)
Zalety: Zmienia mi nick na czacie na niebieski jak powiem by zmienił o.
Wady: Ma zielony nick na forum, ja też kiedyś chciałem...
Co mi się z nim kojarzy: wiecie, akurat słuchałem pewnego wystąpienia kabaretowego i przy tym punkcie usłyszałem "Debil"... Ale to chyba czysty przypadek. no kojarzy mi on takiego... Nameczanina z humorem.
Obrazek:
Stosunek do innych: Przyjazny... wiele więcej mówić nie trzeba, jak zna kogoś to z pewnością przyjazny, do innych neutralny, albo i też przyjazny, raczej do nikogo nie podchodzi, nie podszedł niechętnie...
Jaki jest poza forum: Zabójczy... że tak powiem taki inny niż innsi inni
Jego posty: Posty dość dobre, z tego co wiem, ale wszystko zawsze może być lepsze... nic nie jest na tyle doskonale, by nie mogło być doskonalsze ;] .
Mantos:
Canis
Nick: Taki sobie, niezbyt ciekawy, ale przynajmniej prosty i łatwy do zapamiętania. (zmień na Kamis) 7/10
Avatar: Kiedy ma gazy to nauczył się je formować w taki dymek, sfotografował i wstawił jako avatar. Nawet mi się podoba 7/10
Sygnatura: Twarz Jokera ubrudzona majonezem. Podobno dobry film, będzie trzeba obejrzeć. I jeszcze napis "Why so serious?" Ogólnie całość ładnie się prezentuje 8/10
User: U większości budzi niepohamowaną falę złości. Czasami za bardzo się ważniaczy i gada od rzeczy. Da się z nim dogadać ale trzeba mieć mocne nerwy. Ogólnie jesty wmiarę znośny.
Zalety: Zapewne wie co mam na myśli
Wady: Ach, czasami chce się go zabić, za jego głupotę, ostatnio zdarza się to coraz częściej
Co mi się z nim kojarzy: Musztarda!!!
Obrazek:
Stosunek do innych: Zależy kim są ci "inni" Zazwyczaj jest miły (naprawdę zazwyczaj)
Jaki jest po za forum: Zbyt mada faka
Jego post: Ogólnie dobrze, lesz zdarzają się takie które sprawiają wrażenie że je napisał żeby napisać
Sado:
Mantosek
Nick: Kojarzy się z Mentosami. Chyba wszystkim. Nick taki sobie, nie jest zły, ale specjalnością nie bije. ÂŁatwo zapamiętać - i to jest dobre. 7/10
Avek: Jakiś brudny elf, z kolczykami i umorusaną twarzą. Sama postać ujdzie, ale efekt psują te cztery kwadraciki w rogu. Jakby był jeszcze jakiś podpis, to by było fajnie. 7/10
Sygna: Gadający banner, prowadzący do jego miasta, w które klikam. Lekcja używania forum (fuuuj). Króliczek, co jest najpiękniejsze w jego sygnie i jakaś allahowa emotikonka. Oólnei dałbym 6/10, ale daje 10/10 za króliczka
User: Słitaśny Mantosek, z którym razem się koffusiamy.Często za mną tenski wienc pisze do mnie pewu. Ogólnie miła osóbka, da się z nim pogadać o wszystkim, ale Grisonka i Gucia w seksie nie przebije. Często słysze z jego ust "gópi hójó", ale zawsze mu wybaczam.
Zalety: Miły i dobrze się z nim gada. Słucha Radia Maryja
Wady: Nie je kotków. Za dużo przeklina (:D)
Co mi się z nim kojarzy: Mentosy
Obrazek:
Stosunek do innych: Jeżeli do słitaśnych ludzi - to miły, niekiedy tam powie "ty hójó", ale tak to przyjazny. Jeśli do Eregrina - to niemiły :D
Jaki jest poza forum: Fajny. Po prostu dobrze się z nim rozmawia. No... niekiedy pisze w nieodpowiednich momentach
Jego posty: Dobre. Na temat. Nie spamuje, nie pisze od rzeczy.
Serail:
Kerthinio:
Nick: Zajebisty nick, taki słitt, sexy i w ogóle. Gdyby nie to, że w pokoju mam obrazek z bozią, to bym się onanizował patrząc na ten nick.
Avatar: Nie wiem co to tam jest. Jakiś gościu fajke pali, czy coś. Nie mam pojęcia co to tam jest.
Sygna: Obrazek ilustrujacy radość Respeva, kiedy mama kupiła mu na gwiazdkę obracane krzesło. Pod spodem kroolik, bardzo pochwalam.
User: Coś tam czasem napisze, nie jest źle, bo jak patrzę na jego posty to nie mam odruchu wymiotnego. A jak nie jest źle, to jest dobrze
Zalety: Na naShYm czAcie siedzi!
Wady: Nie lubię go, bo się nie myje i śmierdzą mu nogi, no i zostanie impotentem w wieku 17 lat, bo ciągle się masturbuje.
Obrazek: http://www.biblia.info.pl/pic/biblia_1000.jpg
Stosunek (tfu!) do innych: Jak mnie polubił i ze mną gada, to musi być bardzo tolerancyjny, więc dobry chłopak.
Poza forum: Mówię, ciągle gada o tych mongolskich amatorkach z Redtube, więc mam z nim mnóstwo współnych tematów.
Jego posty: Pisałem przeca już.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej