Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Kirgo32:
andre12
Nick: Nick to nic innego jak imię jednego ze znajomych bezimiennego w sadze gothic - Andre, tylko, ze user dodał do tego 12. Bez sensu to ale chcąc nie chcąc ja też jako nick mam imię jednej postaci z G1 + 32. Ocena 5/10, mało ponieważ mógł wymyślić coś oryginalniejszego, ale tez dużo ponieważ mógł mieć bardziej beznadziejny nick.
Avatar: Bezimienny w ciężkiej zbroi strażnika w gothic 2 (mogę się mylić) trzymający dwuręczny miecz. nic specjalnego, zwłaszcza, że jest to avek z galerii. Ocena 3/10.
Sygnaturka: user zapomniał, że istnieje coś takiego.
User: Hmm....Stara się zawojować forum i poznać każdego człowieka z TG, przy czym pisze niechlujnie, nabija posty itd itp. (widać już to chociaż na forum jest od przedwczoraj). Na szczęście nie jest z nim aż tak źle jak z kilkoma innymi przypadkami....widać, że się stara, więc może się wykuruje.
Zalety: Ciężko mi jest tu cokolwiek na jego temat napisać....Stara się pisać poprawnie i porządnie co jest jedyną zaletą JAKÂĄ ZAUWAÂŻYÂŁEM.
Wady: Tak jak pisałem w punkcie user - stara się zawojować forum i być lubianym, ale pisze nieestetycznie i wygląda na to, że w taki sposób aby nabić sobie posty.
Obrazek: http://www.medibit.org/ssdb2/htm/debil_jo.gif
Stosunek do innych: Jest przesadnie miły i w czasie jego krótkiego pobytu nic więcej nie zdążyłem zauważyć.
Po za forum: Nie mam pojęcia...
Jego posty: Pisze dosyć mało, i raczej kiepsko. Ale tak jak mówiłem stara się i miejmy nadzieję, że to się zmieni.
Czaroxxx:
Kirgo32
Nick: Nikt wzięty z Gothica 1 postaci sam osobiście za bardzo nie pamiętam więc nie będę zgadywać czy Kirgo wziął sobie jego nazwę gdyż się z nim utożsamia czy od tak bo mu się spodobał. W nicku również zastosował liczby 32 zapewne po to by być oryginalnym. Jeśli mam to ocenić to dam 3/5 mógł być gorszy, mógł być lepszy, oryginalniejszy.
Avatar: Avatar przedstawia hmm ninje bądź samuraja ale raczej to drugie bo ninja nie paradują za dnia. Ogólnie jest bardzo ładny dlatego dałbym mu 5/5 jednak jest wzięty z galerii forum dlatego daje 4/5.
Sygnatura: Brak sygnaturki, zatem nie będę jej komentować.
User: Gadałem sobie z owym użytkownikiem na czacie TG i muszę przyznać iż jest to przyzwoity człowiek. Mam o nim dobre zdanie, wydaje mi się być osobą sumienną i odpowiedzialną. Zna się na sztuce co widać w komentarzach o szkicach.
Największe Zalety: Krytyczny i uprzejmy
Największe Wady: Nie znalazłem u niego jeszcze żadnych wad... ooo brak sygnaturki tak to będzie wada w sam raz
Co mi się z nim kojarzy: Panda sędzia ._. <nie wiem czemu jak patrze na jego avatar kojarzy mi się z pandą sędzią>
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: http://img385.imageshack.us/img385/641/honourlesspandabyjollyjro5.jpg
Stosunek do innych: Jak już mówiłem, nikogo nie poniża i nie nabija się. Jest uprzejmy i pomocny i bardzo krytyczny odnośnie sztuki.
Jaki jest poza forum: ÂŚmieszny i rozmowny
Co sądzisz o jego postach: Nie są spamem a to już dużo. Poza tym pisze treściwie i trochę wodę leje ale to dobrze wychodzi gdyż świadczy to o jego powadze odnośnie forum
Grimm:
Nick: Kyras. Wydaje mi się jakiś taki znajomy. Jestem prawie pewien, że zapozyczony z Gothica, ale z którego, to już pojęcia nie mam. Dla mnie pasuje do klimaty fantasy, a zwłaszcza preista. Taki kapłański nick.
Avatar: Jakaś maszkara. To pewne, ale jaka? Ogień, kły i świecące ślepia. Przypomina jaszczuroczłeka z aparatem na zębach, który dodatkowo najadł się chili i wtarł w oczy fosforyzujący krem Nivea.
Sygnatura: Wiecznie loadujący pasek jest dość niecodzienny, by w mych oczach wyglądać na oryginalny, lecz trochę kolorystyka nie przypadła moim oczom, po prosty zbytnio rzuca się w oczy, a powinno być szare, mętne i depresyjne... Dalej coś ala xfire, tyle, że (o ile się nie myle) na xboxa. Jakoś nigdy to mnie specjalnie nie rajcowało.
User: I tutaj zaczynają się schody. O ile łatwo lać wodę w powyższych podpunktach, to tutaj trza mieć jakieś specjalne wtyki, aby cokolwiek z sensem napisać Nie spamuje, więc szanuje siebie i innych. Dla o gramatykę i stylistykę, więc dba o nasze oczy, co dobrze o nim świadczy
Największe Zalety: Eee, brak offtopowania i dobra znajomość zasad ortografii.
Największe Wady: W mych oczach (narazie) takowych brak.
Co mi się z nim kojarzy: Kapłaństwo, posługa, tajne studiowanie zakazanych ksiąg, posłuszeństwo i najróżniejsze rytuały
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych: Nie jestem wstanie tego powiedzieć.
Jaki jest poza forum: Podejzewam, że taki sam.
Co sądzisz o jego postach: Tę rubrykę możńa zaliczyćpod 'User', więc poco operować tak wysłużónymi klawiszami jak Ctrl i C?
Elrond Ñoldor:
Nick:
Rafeal. Normalny nick. Nie jakiś bezi9934. Prosty zwięzły, łatwy do odczytania, nie pląta języka. Możliwe że jest przeróbką od imienia Rafał, ależ któż to wie? Tylko twórca.
Avek
Soutpark czy jakoś tak. Jest to ludzik właśnie z tej "bajki". Powiem szczerze że nie podoba mi się, taka jakaś dziwna. Po prostu.
Sygnę sobie odpuścimy z przyczyn oczywistych...
User
Co by tu dożo opowiadać. 39 postów z czego ja sam widziałem jeden i to na dodatek taki, który odnosił się do mojej jakże skromnej osoby. Chciał bym walił głową w mur, czy jakoś tak. Wydaje mi się, że zrobił to by pokazać jaki z niego dobry użytkownik który chce świecić przykładem i zna regulamin na pamięć. :P
Największe zalety
Jego zaletą jest jego wporzo nick :D
Największe wady
Cham, pijak, nekrofil, woli psy od kotów, namawiał rodziców by głosowali na PiS (joke taki:D)
Co mi się z nim kojarzy
Mur, beton... robotnik budowlany :/
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych:
Godny pożałowania :P (joke)
Co sądzisz o jego postach:
Nie mam co za bardzo sądzić...
Baś-ka:
Nick: Elrond - Dla każdego kto czytał Silmare nie jest oryginalny :D. Ale jak dla mnie może być.
Avatar: Napis "Bullete For My Valentine" i tło, to wszystko raczej mi się nie spodobał.
Sygna: Lol Armia królików, to ostatnio częste zjawisko. No ale trudno trzeba uszanować jego chęć podbicia świata.
User: Cóż co tu dużo mówić, stary wyjadacz z tawerny gothic posty umie pisać. Raczej dobry user przestrzega regulaminu.
Zalety: Na komunikatorze jest osobą spokojną, trochę marudną ale jest spoko, można się z nim bez problemu dogadać i porozmawiać o różnych sprawach.
Wady: Ja wiem, nie ma się raczej czego uczepić a nie będę pisal na siłę.
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:
Stosunek do innych: Raczej miły, trochę niechętny do userów io niższym poziomie IQ co jest całkiem zrozumiałe.
Poza forum: Spokojny, wyluzowany.
Jego posty: Posty jak posty, pisze je jak każdy inny.
Było proszone, by trochę bardziej oceniać poprzednika niż na zaledwie pół linijki w danej kategorii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej