Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Dragosani:
Lord Sado
Nick: Lord Sado. Nick, przyznam dziwny. Kojarzy mi się albo z tortem, albo z praktykami sadomasochistycznymi.
Avatar: Och... Ach... jakże wspaniały!
Sygnatura: I tu widzę wzór do naśladowania. Im więcej Króliczków w sygaturkach, tym szybciej podbije świat.
User: Jeszcze pamiętam czasy gdy zaczepiał mnie na PW. Potem ja jego na GG. Heh... to był czasy. Długie rozmowy na tematy egzystencjalne i nie tylko. No głównie na te "nie tylko".
Największe Zalety: Poczucie humoru, ciekawy partner do rozmowy i pomaga mi opanować świat.
Największe Wady: Jest bi :P
Co mi się z nim kojarzy: Tort, sado-maso, hentai, cholerny zbok.
Obrazek:
Stosunek do innych: Jak dla mnie jest w miarę przyjacielski i miły.
Jaki jest poza forum: Hmmm... znam go tylko z forum i GG, więc wiele nie mogę powiedzieć. Jak kogoś polubi, to jest dobrym kompanem. A jak nie to strata tego tajemniczego kogoś.
Jego posty: Wzór do naśladowania. Pisze posty długie i sensowne.
Tak więc, oby tak dalej, "cholerny spamerze" (pamiętasz jeszcze? ;) )!
Dragosani:
Canis
Nick: Taki mroczny i mistyczny. Podoba mi się. Poza tym oddaje zamiłowania użytkownika - psy. 4/5
Avatar: Wizerunek jakiegoś demona ukształtowany z dymu. Podejrzewam że papierosowego. Co tu gadać. ÂŚwietny! 5/5
Sygnatura: Grafika ze szkieletem grającym na skrzypcach. Na fajny, mroczny klimat. Więc za tu plus. No ale nie ma Króliczka... 2/5 :P
User: Wydaje się być sympatycznym człowiekiem. Pisze dobre wiersze. Poza tym podczas Gali odniosłem wrażenie ze jest skromny... ale to tylko wrażenie.
Zalety: Pisze dobre wiersze. Fałszywa skromność ;)
Wady: Nie ma Króliczka :P
Obrazek:
Stosunek do innych: Jak większość, stara się być w miarę miły dla otoczenia.
Jaki jest poza forum: Osobiście go nie znam, a szkoda. Na GG też raczej nie dyskutujemy.
Jego posty: Długie, treściwe i porządnie napisane. Nasz Canisek naprawdę się stara i dobrze mu to wychodzi. Oby takich więcej!
Grison:
Dragosani
Nick: Fajny bardzo, a nawet bardziej. Pasuje do marantu ^^ Kojarzy mi się z pewnym pokemonem o podobnej nazwie ;]
Avatar: PipBoy z Fallouta ;] Avek ładny nie ma co mimo to spośród wielu innych grafik z PB znalazłoby się coś fajniejszego ;p
Sygnaturka: ÂŚmiercionośny króliczek zniszczenia, który w dodatku rozprzestrzenia się na dalsze obszary. To o tym wspomina Apokalipsa. Koniec już blisko. Mimo wszystko fajny pomysł ;]
User: Jeden ze starszych bywalców tego przybytku. Oczywiście zachowuje się tak jak na wzorowego usera przystało pomijając zachęcanie do jedzenia kotów i czarnych mszy ;/
Zalety: Wygląda na to, że ma nie równo w główce.
Wady: Je kotki ;/
Co mi się z nim kojarzy: Jakiś ubrany na czarno, skoczny wampir łapiący bezdomne koty w ciemnych uliczkach.
Obrazy: http://ls.hk.yimg.com/hk/providers/mov3/lp02_shrek2.jpg Kotek Prosi o litość ;/
Stosunek do innych: Raczej miły chłop. ÂŚmiechowaty i sweetaśny tak jak wynika z moich obserwacji.
Jaki jest poza forum: Nie rozmawiałem z nim za dużo ale wygląda na takie jak napisałem wyżej w punkcie "Stosunek do innych".
Jego posty: Nie za długie, nie za krótkie. Ogólnie na poziomie i takie "intereszujące". Zawsze coś się dla wiernych wyznawców Boga w nich znajdzie.
Sado:
Grisek
Nick: Zmienił ze starego Kapitana Grega, na bardziej oryginalny. Już się przyzwyczaiłem. Pasuje do marantu. Jednak mimo to, jakoś dalej wolałbym Kapitanka Gregusia.
Avatar: Pika Pika. Słitaśny pokemon z odstającym ogonkiem, noszący japońską nazwę Pikaczu (mua, pamiętam odcinek jak go miel iw "Rajczu" zmienić). Pasuje do niego, jak i do jego tekstów i damskich kiecek.
Sygnaturka: Piękny przycisk "ban" zamiast enter, pokolorowany, w stylu Grisonka, czyli na r00shoff0. Ogólnie słitaśny.
User: Kochany Grisek, nasz forumowy transwestyta o orientacji seksualnej... yy... przypuszczam iż bi :D Ogólnie ja kocham jego, on kocha wszystkich, co prowadzi do różnych orgii. Miły, dobrze się z nim rozmawia. Zawsze nastawiony "zabawnie". Nigdy nie potrafi być poważny. To, że jest moderatorem, nadal nie przyjąłem i uważam to za dżołka.
Zalety: Jak my wszyscy, ma nierówno z główką i ubiera się w piękne kiecki
Wady: nie umei być poważny i... nie je kotków ;(
Co mi sięz nim kojarzy: Miłość, parada równości
Obrazek:
Stosunek do innych: Miły. Pomaga wszystkim, lubi wszystkich, nikogo nie bije, chyba że mu się należy.
Jaki jest poza forum: Taki jak na forum
Jego posty: Na temat. I zabawne.
Nie będę zmieniał, bo ten przede mną za mało info dał :P
Devristus Morii:
Lord SAdo
Nick: Taki sobie, ani w oko... dobra nie kończę... Fajniej brzmiał ten nick Kimi to Sakimichi to Yozora czy jakoś tak... Nikc średnio, prawie oryginalny, łatwy do zapamiętania i tak dalej 4/5
Avatar: Ciemna kolorystyka, pełen tajemniczości ,... Nigdy takiego na oczy nie widziałem o.O Oryginalny jak nigdy :P
Sygnaturka: Dragowy Króliczek, za pomocą którego przejmie kontrole nad światem... Taki sobie , a w tekście została poruszona dość ważna postać Tawerny: Kerth.... Taka sobie sygna
User: Niegdyś aktywny bardzo, teraz zmalała.... Udziela się w Marancie, gdzie był jedną z najbardziej wypływowych postaci... Lubi hentai, itd... Napisał najciekawsze opowiadanie na forum(wg. gali i userów).... Mądry chłopak jest o by takich dużo było
Zalety: Madry, inteligenty, potrafi wszędzie się wcisnąć
Wady: Hmm... brakuje(wg. mnie )
CO mi się z nim kojarzy: Jeśli mam być szczery to nic, na prawdę nic...
ObrazeK:
Stosunek do innych: Miły, przyjacielski, nie raz trochę czuć wyższością...
Jaki jest po za forum: Normalny tak jak inni
Jego posty: Dużo ich, na temat , pisane z przemyśleniem i trzymające się faktów
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej