Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (27/34) > >>

Grison:
Gunses:

Nick: Nasz słodki Gucio. Nick oryginalny, nigdzie indziej go nie widziałem czy to książka czy to film czy to gra.

9/10

Avatar: Avatar przyprawiający mnie o ból głowy. Bardzo ładny wizerunek wiedźmińskiego medalionu. Zapewne z angielskiej wersji pudełka w "Wieśniaka". Jednakże z każdym kolejnym spojrzeniem mam ochotę złapać za gardło jego właściciela, podnieść w górę i wytrzepać drobne. Guciu zmień go ;p

Ocenka wysoka za fakt, że obrazek ładny 9/10.

Sygnaturka: Dzieło napisane przez Mantosa pod wpływem zdenerwowania na formułę Marantu. Bardzo mnie to śmieszy i ogólnie wprawia w nastrój, w którym odkładam leki na bok aby więcej zostało dla Altaira.

10/10

User: "Aszer" ^_^ to z niego taki, a nie owaki. Aktywny tylko i wyłącznie przez obecność Marantu ;] Ale i dobrze. Pisze zazwyczaj mądrze niestety czasami ma parapsychologiczne wizje czegoś co tylko dla niego jest takie a nie inne. Zazwyczaj powiadamia o tym wszystkich ;]

Zalety: Pomocny i uczynny. Raczej miły, czasami wręcz strachliwy.

Wady: Dobry w kwestiach pod biurkowych. Słodki i ładnie pachnie ;/

Skojarzenia: Wampir tak silny, zręczny, zwinny, wyróżniający się, wspaniały, wyśmienity, wzorowy, znakomity, wybitny, niedościgniony, wyborny, godny podziwu i szlachetny, że Foltest przy nim zdaje się mądrzeć. 

Obrazek przedstawiający zachowanie uera na forum:

Klik

Stosunek do innych: Raczej przyjazny jest nasz Gucio i taki słodki brutal z niego. Poza tym fałszywa menda ;p

Jaki jest poza forum: Z jednej strony podobny jak wśród forumowej braci, a z drugiej zupełnie inny. No ale chyba każdy tak ma ;]

Co sadzisz o jego postach: ÂŁadne chociaż literówek pełno. Niech Mozilla cię prowadzi. W marancie to klimatyczne i przemyślane ;]

Anmarius:
Grison

Nick: Hmm, nigdy wcześniej takiego nie widziałem, ale lepiej było, jak miałeś twardą nazwę pt. 'Kapitan Greg'.
Avatar: Jakaś tam gwiazdeczka sobie jakieś wygibasy robi. Dla mnie humorzaste to jest : ).
Sygnatura: Sygnatura. Fajna, taka czarna, super.
User: Fajny koleś, pomocny, humorzasty Greguś.
Największe Zalety: humorek (?)
Największe Wady: Ni ma.
Co mi się z nim kojarzy: http://www.ce-livilliers.info/pages%20prinGiertychles/Grison.jpg
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:http://cache.eb.com/eb/image?id=11381&rendTypeId=4
Stosunek do innych: Jak na razie, niczym nikogo nie uraził, przynajmniej z tego, co widzę. Nie chciał mi pomóc : (.
Jaki jest poza forum: Nie chciał mi pomóc : (. W moim problemie. A tak naprawdę, spoko koleś, co tu więcej mówić, że go kocham?
Co sądzisz o jego postach: Długie, sensowne, ładne językowo, staranne.
Skojarzenia; Gwiazdeczka, wojownik walczący dwoma mieczykami, bokser wagi ciężkiej.
 Niedostosowanie się do próśb moderatorów - niezbyt rozwinięta ocena w jednym z konkursów.

Devristus Morii:
Anmarius
Nick: Dziwny, długi i oryginalny. Z tego co widzę to ten nick to taka twoja wizytówka w świecie stron internetowych...To dobrze... A tak poza tym to nie bardzo mi się podoba, bo trudny do zapamiętania i trochę dziwnie się go pisze.

Avatar: Hmm... czaszka trochę nie widoczna, ale za to widoczny napis: Metallica. Założę się , że to pomniejszone opakowanie płyty tego zespoły, ale pewny nie jestem..więc dlatego trochę nie wyszedł. A tak po za tym to ujdzie.

Sygnaturka: Piękna jak noc bezchmurna noc bez gwiazd, jak wnętrze jaskini kiedy światło gaśnie... Jest taka cicha i spokojna jak woda, która brzegi rwie...

User: Hmm... muszę to pisać, bo to jest monotonne ;/ Dobra nie bijcie już pisze... User zrównoważony psychicznie i fizycznie, nie ma żadnego uszczerbku na zdrowiu, nie widać także oznak zbytniego przemęczenia... Na forum jest aktywny i dużo pisze. Należy także do grupy szlachta, więc bóg zapłać, a może i nie ...

Zaleta: Mondry , wie gdzie jego miejsce

Wady: Stał się moim wrogie numer 1 , bo podrywa mojego Grisona

Skojarzenia: Marynarz, który ma zamiar wejść na statek...

ObrazeK:

Stosunek do inny: Taki jak zawsze: miły , przyjazny

Jaki jest po za forum: Tego nikt nie wiem, bo jak ...

Posty: Dużo ich posiada, a większość z marantu, ale to już normalne... Widać chlopina stara się pisać najlepiej jak potrafi...

Dragosani:
Devristus

Nick: Nie powiem, nick oryginalny. I nawet pasuje do usera. I nie dlatego że w wymowie kojarzy mie się z dewiantem... chociaż może ;)

Avatar: Jajowaty pokemon... ehm... no cóż, jeśli właścicielowi sie podoba, to jego sprawa. A mi się nie podoba. Wolę złe i mroczne avki  :-[

Sygnaturka: Userbar prosty  skromny, ale fajny. Natomiast to... coś niżej... ehm... powiedźmy ze pozostawię to bez komentarza.

User: Heh... mój marantowy kuzynek, którego zabiłem, by zdobyć tron... hehe... Nie ma to jak rodzina. A tak serio, to w porządku facet. Można czasem pogadać. Choć nie często, mamy okazję na rozmowy.

Zalety: Całkiem sympatyczny i ma poczucie humoru. To wystarczy, by go w miarę lubić.

Wady: Jak nieraz coś wymyśli, to ciężko mu to ze łba wybić ;)

Skojarzenia: Jakiś elf-druid z leśnych ostępów. Nie wiem czemu... Chyba przez Marant.

Obrazek: Nie wiem dlaczego akurat taki. Jak zobaczyłem, to wiedziałem, że to to czego szukam ;)

Stosunek do inny: Do innych to nie wiem, ale dla mnie jest całkiem miły i sympatyczny.

Jaki jest po za forum: Ta tajemnicę skrywają mroki nieznajomości...

Posty: No cóż... do spamu zaliczyć ich nie można. I są nawet przyzwoite, więc dobrze pisze, chłop.

Sado:
Draguś

Nick: Oryginalny... taka jego wizytówka. Taki niby mhroczny... pasować do niego pasuje,. Kojarzy mi się... z seksem przez internet.
Sygnatura: Opanujemy razem świat, to pewne. Ja także się tym zaraziłem, chcąć być jednym z tyranów, rządzących tą nędzną planetą, przez zUo.
User: Znamy się... długo. Miło się z nim rozmawia, na każdy temat. W pamięć mi już zaszło jego "Udław się" mówione zamiast "Smacznego". Fajnie się z nim gada i gadało. Poza tym, pisze piękne wiersze.
Największe Zalety: Jego wierszyki, czarny humorek i zawsze ciekawa rozmowa
Największe Wady: nie jest bi ;(
Co mi się z nim kojarzy: zUo, cyberek, dziewice, satanizm, tenacious d
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:

Stosunek do innych: Lubi się wyżywać i wyraża swoje zdanie, bez większego owijania w bawełnę
Jaki jest poza forum: Taki sam jak na forum... może trochę milszy
Co sądzisz o jego postach: ÂŁo fuck, zapomniałem - ofc bardzo długie i pełne miłości dla innych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej