Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Canis:
Kirgo32
Nick: Kirgo, jeżeli dobrze pamiętam to był wojownik starego obozu na arenie w starym obozie, ten łatwiejszy przeciwnik, no a w nicku jeszcze cyferka 32. No nie podoba mi się niestety, ładniej by było bez cyferek, a najlepiej gdyby nick był, no oryginalniejszy. ale ładną nazwę NPC wziąłeś... 6/10
Avatar: a no postać biorąca zamach by zadać cięcie swym, zakrzywionym ostrzem. ładnie ładnie, niebrzydkie tło, czara postać, daje to jakby wizję zachodzącego słońca (no może tak trochę nie bardzo, ale można), można nawet pofantazjować, że postać podczas treningu... ładnie 8/10 .
Sygnatura: "Zamiast słuchać bzdur spytaj siebie czego pragniesz" hm, mądrze 'powiedziane'.
User: A no zbyt często to go nie widzę w tematach, przynajmniej nie w tych, które ja przeglądam. ale wydaje się być normalnym "cywilizowanym" użytkownikiem, któremu kanalizy nie odłączyli. dobry user.
Zalety: Może rzadko widzę jego posty, ale na spamerskie nie wyglądają.
Wady: No trochę rzadko widzę jego posty.
Skojarzenia: Taki stary miecz, który swego czas był niemalże ciągle w boju, a teraz od czasu do czasu właściciel go poleruje bo nie chce żeby ze starości się rozleciał.
Obrazek: http://www.bekkoame.ne.jp/~takeito/image/Cavanaugh80.jpg
Stosunek do innych: no wrogi nie jest, raczej przyjazny.
Jaki jest poza forum: --- <- Nie znam go osobiście.
Jego posty: proponuję zerknąć w podpunkt 'User', 'Zalety' oraz 'Wady', bowiem tam o tym napisałem.
Devristus Morii:
Canis
Nick: Ciekawy, rzadko spotykany i co najważniejsze łatwy do zapamiętania.. Kojarzy mi się z jakimś lisem oraz z przyprawą , ale to szczegół.
Avatar: Fajny i taki słodziutki :o nie no żart...Mężczyzna oblany krwią na czarnym tle takie 7/10
Sygnaturka: Przedstawia wcześniejsze wcielenie Canisa tj. kiedy był skrzypkiem w operze mydlanej jakieś20 lat temu... Ale to zakazane wiadomości więc... Sygna utrzymana w ciemnych kolorach i podoba mi sie to rozjaśnienie tego kościeja, co znaczy, że na nim powinniśmy skupić swoją uwagę... Canis do narysowania tego obrazu użyłeś jakich farb plakatowych i akwarelowych? Za sygne dam 8,9/10
User: Hmm... miły , koleżeński... Można z nim porozmawiać i pożartować ze wszystkiego. Z tego co widać to jest aktywny na forum co sugeruje nam , że używa kodów w prawdziwym świecie...
Po za tym jest sweetaśny :D Gra w Marant co się chwali, a może i nie ...
Zalety: Inteligentny, mądry, odpowiedzialny, radioaktywny(rady i aktywny)
Wady: Czepia się szczegółów ;P
Skojarzenia: Spiskowiec, który chce dostać się do władzy, a tak po za tym "to z " Kamis , życie ze smakiem"
Obrazek:
Stosunek do innych: Do każdego zwraca się jak matka do swego syna, kiedy daje mu rady tj. dla każde chce jak najlepiej.
Poza forum: Taki sam jak na forum, tylko trochę bardziej lajtowy i sweetaśny
Posty: przemyślane, staranie napisane , długie i bez krejzolskich błędów.
Kirgo32:
Devristus
Nick: Zawsze ten nick czytałem jako Devritus, i dopiero teraz zobaczyłem, że pomiędzy "i" a "t" jest "s" :-*. Nick jest średniej długości i jest niespotykany (oryginalny) na forum, nadodatek dość fajnie brzmi, więc ze spokojnym sumieniem mogę dać ocenę 8/10.
Avatar: Jakiś facet, chyba w jakiejś niespotykanej zbroi. Zapewne to jakiś boss;-). Jeszcze migający, dość duży napis na dole obrazka, przez co całość wygląda całkiem dobrze. Daję ocenę 7/10.
Sygnaturka: Jeżeli wzrok mnie nie myli, to pan Devristus nie posiada sygnatury.
User: Jak zdążyłem zauważyć, to ma on duże poczucie humoru, a przy tym pisze zrozumiale i nie popełnia błędów ortograficznych. Jest też aktywny na forum (ma dużo przemyślanych i luźnych postów).
Zalety: Tak jak napisałem wcześniej jest luźny i wykorzystuje w dużym stopniu swoje poczucie humoru na forum, a przy tym pisze zrozumiale, estetycznie i przemyślanie.
Wady: Nie zauważyłem żadnych.
Skojarzenia: Czarny człowiek z wielkimi mułami, ze złotym łańcuchem na szyi, w czarnej podkoszulce bez rękawów, udający Pudzianowskiego na każdym kroku;D.
Obrazek:
Stosunek do innych: Luźny, miły i czasem lubi trochę się pośmiać.
Jaki poza forum: Gdybym wiedział, to bym się wypowiedział...
Posty: Tak jak już mówiłem pisze luźne posty, a zarazem przemyślane, ładnie ułożone i estetyczne. Najczęściej pisze krótko i na temat, więc ogólnie myśli co pisze.
Devristus Morii:
Kirgo32
Nick: Niezbyt oryginalny z 2 powodów: imię wojownika z Gothica i cyferki 32. I dlatego nei ma tego czegoś co ma oryginalny nick.
Avatar:Podobny miał kiedyś Sado, ale to było kiedyś... Avatar przedstawia samuraja na tle wschodzącego słońca...Ogólnie ujdzie, ale dla mnie zbyt jasny...
Sygnatura: Niezbyt ciekawa, bo prawie jej nie ma .. prawie , bo jest jakieś zdanie mające udawać radę życiową, która sie nie sprawdza, bo i tak człowiek słucha bzdur
User: Niezbyt aktywny patrząc na datę zarejestrowanie, ale oceniając na ostatni okres czasu to aktywny chodź ostatnio go nie widuję na forum... No cóż co mogę o nim więcej powiedzieć, przecież nie będę przepisywał tych bzdur z profilu.
Zalety: aktywny kiedy tego potrzebuje, miły, i przeciętny
Wady:brak systematyczności
Skojarzenia: Człowiek będący w letargu, który budzi sie wtedy kiedy może coś dostać...
Obrazek: Takiego nie ma ...
Stosunek do innych: luźny i lubi się pośmiać
Jaki jest po za forum: I don't.. nie wiem
Posty: Nie zbyt dużo, nie raz przemyślane , anie raz pełne chaosu
Gunses:
Devristus
Nick: Ciekawy nick, klimatyczny, wyszukany. ÂŁadnie się prezentuje. Dobrze trafiony w klimat forum Gothica.
Avatar: Avatar mi się bardzo podoba, czekam tylko aż Devristus sobie pójdzie z TG to mu go zabiorę ;* Bardzo klimatyczny, przedstawia wojownika, w ciekawej zbroi, oraz z chustą na twarzy. Kolorystyka avataru przenosi nas w świat fantazji. Sweetaśny ;***
Sygnatura: Jak dla kogo. Ale ta jasna cera, wręcz biała, oraz białe włosy rozwiane na wietrze i kontrast oczu. Z pozoru wyglądających na ślepe, zalane krwią. Moim zdaniem bdb. Natomiast userban jest oparty na oklepanym motywie, jak dla mnie to mało interesujące.
Zalety: Ciekawy user, aktywny, wypowiadający się w wielu tematach.
Wady: Uszczypliwy... strzyka mu w krzyżu ;p
Skojarzenia: Sam nick kojarzy mi się z Chrystusem. Kojarzy mi się z wojownikiem chcącym oddać swoje życie za idee lub bóstwa które wyznaje. Mieszka w zalanych wodą lasach ;p
Obrazek: Jego avatar...
Stosunek do innych: ÂŁatwo daje się z nim nawiązać kontakt. Wydaje mi się, że jest jednak ostrożny w doborze znajomych.
Jaki jest poza forum: Sweetaśny i koffający...
Posty: Długie, krótkie w zależności od tematu. Ale całkiem całkiem...
PzDr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej