Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (25/34) > >>

Eregrin:
Gorion

Nick: Przerobiony Gririon. Ale cóż... Drobna zmiana liter i teraz już sam nie wiem, z jakim palem płynę na Dwór Irdorath. Podoba mi się jednak :P 7/10

Avatar: Znaczek ten, jest za mały, żeby dojrzeć co sie tam kryje... Aczkolwiek, sprawia takie fajne wrażenie ten kolorek zielony ;] 6/10

Sygnaturka: Zamilknę.

User: Widać, że bardzo lubi TG. Kiedyś ponoć, wysyłał 100 alarmów do moderatorów dziennie :P. Gorion, jest jednak naprawdę spoko. Nie wiem czemu, lecz troszeczkę przypomina mi Seraila, pod pewnymi względami ;]. Gorion pisze ładne posty, nawet zabawny jest na komunikatorze ;]. Ja jakoś bardzo go polubiłem. Ostatnio, nie gadamy ze sobą. Moze już mnie nie lubi?  :( Mam nadzieję, że się myle. Gorin jest człowiekiem, z którym można porozmawiać na każdy temat. Mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś ze sobą pogadamy  ;)

Zalety: j/w

Wady: j/w

Skojarzenia: Paladyn Girion, z którym płynę na Irdorath ;]

Obrazek przedstawiający ejgo zachowanie na forum:

Stosunek (...) do innych: Bardzo dobry ;]

Jaki jest poza forum: Zabawny i miły :]]]

Co sądzisz o jego postach: Dobre.

Kirgo32:
Eregrin

Nick: Nie wiem co mu przyszło do głowy wymyślając taką nazwę xD. Nick moim zdaniem nie jest skomplikowany, ale czytając go często mylą mi się literki ;-). Niewiedząc czemu kojarzy się on z Eragonem, czyli jeśli się nie mylę smokiem z filmu o takiej samej nazwie. Moja ocena to 4/10.

Avatar: Jakaś kobieta zamachuje się w celu uderzenia w pysk faceta, który przed nią stoi. Na koniec udaje sie jej trafić... nic ciekawego więc daje ocenę 5/10

Sygnatura: Co do tego co pisze w twojej sygnaturce, to przyznaje Ci zupełną rację. No bo jak by to nasze forum bez nich wyglądało?;-) A co do samej sygnatury to całkiem fajnie przedstawiają się tam panowie moderatorzy xD Ocena 9/10

User: Widać, że pan Eregrin jest aktywny na forum. Ma dużo całkiem sensownie napisanych postów, ale jednak pisze jakoś dziwnie (nie potrafię uściślić). Po jego postach można poznać, że jest on spoko facetem;-).

Zalety:
-pisze przemyślane i poprawnie ułożone posty,
-nieraz pożartuje trochę z kogoś albo z czegoś,
-tak jak mówiłem spoko facet.

Wady: Zauważyłem, ze czasem zdarza mu się popełnić jakiś błąd ortograficzny.

Skojarzenia: Ciągle siedzący na krześle przed komputerem facet w za dużej zielonej bluzie w czarne paski, w niebieskich, długich i szerokich dżinsach i w zielonej czapeczce z daszkiem, ciągle zajęty zwiedzaniem neta.... ;D

Obrazek:

Stosunek do innych: Szanuje inne osoby, chociaż nieraz lubi się z kogoś pośmiać.

Jaki jest poza forum: Nie wiem niestety nigdy nie miałem przyjemności podgadać ani popisać z nim.

Jego posty: Tak jak już mówiłem jego posty są dobrze ułożone, przemyślane i najczęściej dość długie, ale nieraz zdarza mu się popełnić jakiś błąd ortograficzny czy dwa.

Szarleǰ:
Kirgo32

Nick: Kojarzy mi się trochę z tandetną japońską bajką a'la pokemony, oraz nie wiedzieć czemu z pewnym mmo, mianowicie my-fantasy. Raczej nic do tegoż nicka nie mam chociaż wolałbym coś innego, a to z tego względu iż pomimo że w niczym mi nie wadzi nie przypadł mi jednak zbytnio do gustu szczególnie przez te cyferki na końcu, które cholera wie co oznaczają (stawiam na wiek :P).

Avatar: Samuraj z kataną yeah, i'm lovin' it. Galeria z tego co pamiętam... nie lubie avatarów z galerii.

Sygnatura: No cholera wprowadza ludzi w błąd bo ja pytam i pytam, a nikt nie odpowiada :/ (tak wiem, to był super śmieszny żart, wybaczcie nie mam dziś humoru :P). Nie lubie w sygnaturze takich tekstów, sam nie wiem czemu.

User: Stara się chłopak pisze dobre i treściwe posty, nie mam zastrzeżeń. Nie widuję go na forum zbyt często to samo z jego postami, ale jeśli już to tak jak mówiłem - nie są złe.

Zalety/Wady: Człowieka niezbyt dobrze znam ale z tego co widze to jest zaje fajny!!!111oneone (jak nisko upadłem :-\)

Skojarzenia: Jak już mówiłem, pokemonki i te sprawy.

Obrazek:

Stosunek do innych/Jaki jest poza forum/Jego posty: Na temat 2 pierwszych się nie wypowiem bo nie znam bo za dobrze, a 3 punkt jest bez sensu bo i tak każdy kto tutaj się wypowiada pisze o tym w punkcie "user".

DODO:
Peanut
Nick: Jeśli mam być szczery to nie kojarzy mi się z niczym. Pierwszy raz widzę taki nick. Niespecjalnie wpada w ucho przez co uważam, że nie jest zbyt fajny. Ogólnie można nagrodzić Cię za pomysłowość oraz to, że jest mało (lub w ogóle nie) spotykane.
Avatar: Tak naprawdę to nie wiem co to jest xD Jakaś parówka z oczami i wielkim kinolem xD Potrudziłeś się i dodałeś swój nick do obrazka za co masz "+". Ogólnie patrząc na avek, chce mi się śmiać, nie dlatego, że jest głupi itp, wręcz przeciwnie! Jest niekonwencjonalny i to mi się podoba.
Sygnatura: Jeden obrazek dość...dziwny. Nie lubię  wulgarności przez co mi się on nie podoba. Duże litery brzmią całkiem fajnie, ale to co jest na dole mnie osobiście zniesmaczyło. NIe wiem, może masz taki gust, ale do mnie on nie trafia.
User: Dużo postów, szlachta :D Znaczy się zasłużony dla serwisu. Przez ostatni rok z TG za dużo wspólnego nie miałem więc nie mnie oceniać go jako osobę tym bardziej, że go nie znam prywatnie. Po postach, które przeczytałem wydaje się być całkiem "spoko".
Zalety/Wady: Zalety..., Wady... Nie mam pojęcia do czego się odnieść xD
Skojarzenia: Od razu jak spojrzałem na Twój nick to skojarzył mi się z ... fasolą xD
Obrazek:

Stosunek do innych: ÂŻyczliwy, nic więcej nie mogę powiedzieć.
Jaki jest poza forum: A bo ja wiem, nie znam go prywatnie.
Jego posty: Są, to najważniejsze 8)

Kirgo32:
DODO

Nick: Jego nick od zawsze mi się podobał, chociaż sam nie wiem czemu. Jak dla mnie fajnie brzmi i dobrze wygląda (chyba przez duże literki). Z tego co wiem kiedyś na ziemi żyły ptaki, które ludzie nazwali Dodo, więc swój nick "ukradł" właśnie tym ptakom. :D Moja ocena to 9/10.

Avatar: Avatar także bardzo mi się podoba. Jest to chyba coś z anime. Jakiś facet, którego boli głowa xD. Fajnie to wygląda, a user dodał jeszcze swój podpisik na górze obrazka, więc wnioskuje, że  trochę pogłówkował zanim wyszedł taki efekt. Ocena 9/10.

Sygnatura: Nie ma co się rozpisywać, ponieważ sygnaturki pod postem nie widzę.

User: Jak zdążyłem zauważyć pisze dobre, ładnie ułożone i w miarę długie posty, nie używa wulgaryzmów, czego ja też nie pochwalam, nie spami, więc ogólnie w porządku z niego gość.

Zalety: Tak jak pisałem : Nie spami, pisze dobre, ładne i długie posty, nawet ma poczucie humoru, nie przeklina.

Wady: jak narazie żadnych nie zauważyłem, ale będę obserwować xD.

Skojarzenia: Widząc jego nick na forum odrazu przypominam sobie zdjęcie jakie dał w temacie gdzie dodajemy swoje fotki.

Obrazek:

Stosunek do innych: Jak zauważyłem szanuje innych, jest życzliwy, czyli wszystko ok.

Jaki jest poza forum: Jak z prawie każdym nie miałem jeszcze przyjemności porozmawiać.

Jego posty: Tak jak już napisałem są ładnie ułożone, bez błędów, są dość długie, ogólnie zastanawia się co pisze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej