Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (24/34) > >>

Canis:
Serail

Nick: Serail ... no oryginalne, może przerobił sobie Serial na ten nick, nieważne, łądnie brzmi i nie wygląda jak wymiociny kota, wygląda dość ładnie, google nie pokazały mi nic sensownego jak wpisałem także... 9/10
Avatar: no a tu znaczek coś ala "radioaktywność". Zapewne lubi turlać beczki z odpadami radioaktywnymi, wiem fajne zajęcie.
Sygnaturka: Chyba wzrok mi się pogorszył... Ale chyba nie, jakoś nic nie ma.
User: Moderator, wczoraj dowiedziałem się jeszcze innej ciekawej rzeczy jaką posadkę pełni, no ładnie. Uczy się w moim mieście, ładnie ładnie. Ateista jeżeli dobrze pamiętam, to ładnie.
Zalety: No na pewno posty ma ładne długie i staranne, narazie zamieniłem z nim trzy rozmowy, pierwsza to jakby sondaż i dwie o innej pewne sprawie, sądzę, że normalny z niego człowiek. 
Wady: Chyba zbyt krótko znam by wady wypisywać ;]
Skojarzenia: Arab turlający beczkę z odpadami radioaktywnymi i tak turla przed chojnickim Ratuszem neogotyckim ;] .
Obrazek:

Stosunek do innych: no raczej wrogi nie jest, przynajmniej nie odczułem tego dotąd. Można rzec, że przyjaźnie nastawiony
Jaki jest poza forum: Nie za bardzo wiem...
Co sądzisz o jego postach: Dobre, chociaż mało ich ostatnio.

Kapii:
Canis

Nick Nie powiem, orginalne.  W googlach wyskoczył mi wilk. I glisda... 9/10

Avatar Odrażająca morda Sylwka Stalon. Nie podoba mi się. 4/10

SygnaBardzo mi się podoba. Na niej jakiś szkielet, być może kelner gra na skrzypcach. 10/10

User Wiem o nim tyle, co Boba o krótkich postach. Ale wydaję mi się, że miły.

Zalety Nie znam go na tyle długo. Ale wydaje mi się, że inteligentny.

Wady/b] Tutaj to już kompletnie nie wiem, co napisać.

Skojażenia[/] Samotny facet zbierający kwiatki z klatak schodowych.

obrazek  Imageshack mi nie działa... póznij zrobię edit.

Stosunek do innych Traktuje każdego jak kolegę.

Jaki jest poza forum Nie wiem...

Co sądzisz o jego postach Ciekawie napisane i z lekką nutką humoru

Canis:
Kapii

Nick: Taki nieco dziecinny, kiedyś widziałem nick taki: Kapi pogromca chyba na tym forum. Nie zabardzo mi się podoba ale okropny też nie jest. 7/10

Avatar: Ha, obrazek z idiotycznym napisem, chyba nie będę jedyny któremu takie coś się nie podoba. nie lubię takich Avatarów, obrazków, np. "moja fota jest zbyt sexowna by się tutaj wyświetlić" etc. Tragedia jakiej świat nie widział. ale widzę taki pierwszy raz. 5/10.

Sygnaturka: Haha, śmiech na sali. Co to propozycja? będziesz korepetycji udzielał z polskiego? bo nie bardzo rozumiem. no i dwa userbary, ładne userbary, ale ogólnie sygnaturka niepowalająca na kolana, można lepiej. 7/10.

User: Niewiele o nim wiem, więc nie bardzo mogę się wypowiedzieć. jeżeli dobrze wiem to do młodego grona użytkowników należy. Ma już ponad 100 pościków, chodź niewiele ich widziałem szczerze mówiąc. Ogólnie będą z niego ludzie, gdy będzie potrafił odróżnić Sylwka Stalone'a od całkowicie innych ludzi.

Zalety: Nie wiem, nawet zbytnio o postach nie będzie co powiedzieć, ale ma te 100 postów no to musi nie być złym userem.

Wady: Nie potrafi odróżnić Sylwestra Stalone'a od innych.

Skojarzenia: Ten kłapouchy (ten osioł z kubusia puchatka)

Obrazek:
http://img213.imageshack.us/img213/2827/kapouchy2mw2.gif
http://republika.pl/blog_al_397943/1217240/tr/ostatnie_kapi7.jpg

Stosunek do innych: Wrogi raczej nie jest, nie widziałem by tu gdzieś kogoś obrażał, przynajmniej te posty co widziałem takie nie były.

Jaki jest poza forum: Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą...

Co sądzisz o jego postach: Niewiele ich widziałem, ale te co widziałem to były dość sensowne, ciekawie napisane, sporządzone. ma ich ponad 100 więc będą z niego ludzie ;) .

PS. A odnośnie mojego Avataru, to nie morda Sylwa Stalone'a.

Serail:
Canis

Nick: Haa, wiem co to jest Canis, gdy wpisałem to do googli, to wyskoczyło mi "Fundacja opieki nad zwierzętami Canis" oraz fabryka zajmująca się produkcją karm dla psów i kotów, rozgryzłem cię! Ogólnie oceniam to na 8/10
Avatar: Hmm, moda Stalone'a ;], cała zakrwawiona (czyżby miesiączka?), nawet mi się podoba. 9/10
Sygnatura: Oto postać Grisona, który nie jadł nic od dwóch miesięcy, bo grał w assasin creeda.
User: W porządku, pisze dobre, ciekawe posty. Co tu więcej mówić, dobrze jest.
Zalety: Hmm, może brak wad?
Wady: Może nie ma? Chociaż nie wiem.
Skojarzenia: Jakiś szczerbaty facet, który masturbuje się na widok prezenterki pogody.
Obrazek: http://1.1.1.5/bmi/upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Sylvester_Stallone.jpg/220px-Sylvester_Stallone.jpg
Stosunek do innych: Taki w porzadku się wydaje, zresztą dla mnie był w porządku to do innych też chyba jest.
Jaki jest poza forum: Taki jak na forum, tylko że inny ;] A tak na poważnie, to w porządku gość jest, chociaż taki małomówny jakiś.
Co sądzisz o jego postach?: Dobre, ładnie napisane, bez rażących błędów.

Gorion:
Serail
Nick: Jak nick, dosyć oryginalny, łatwy do zapamiętania i ogólnie może być. Jedno jest pewne, o niebo lepszy od poprzedniego (Weterani z przed przynajmniej 3 miesięcy wiedzą co mam na myśli).

Avatar: Znaczek oznaczający zagrożenie chemiczne czy coś w tym stylu, pasuje do nicku i robi nie najgorsze wrażenie. Jak dla mnie jest O.K .

Sygnatura: brak

User: Moderator TG, który dobrze spełnia swoje zadanie- jest stanowczy ale nie wszczyna większych kłótni.

Zalety: Widać, że spędza dużo czasu na forum i bardzo się angażuje co jest jedną z większych zalet a poza tym pomocny i jeszcze tam parę pierdół jak na moderatora przystało.

Wady: Swego czasu pewien user twierdził, iż pan Serail wyżywa się na forumowiczach-katolikach ale chyba przedawkował polopirynę...

Skojarzenia: Po avku to jakiś naukowiec w kombinezonie probujący zapobiec wycieku chemikaliów czy cuś w tym guście.

Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:

Stosunek do innych: Dobry, co tu się dużo rozpisywać.

Jaki jest poza forum: A licho go wie.

Co sądzisz o jego postach: Krótko mówiąc cywilizowane; nie za długie, nie za krótkie, zrozumiałe i treściwe.

Skoro Boba zapowiedział zmiany to może dodam coś od siebie:

Tekst osobisty: Tekst mojego przedmówcy jest bardzo ciekawy i przypadł mi do gustu, potwierdzeniem moich słów jest to, iż tekst Serail'a wygrał pierwszą edycję konkursu.
Nie znam się za bardzo na sentencjach ale myśl mojego przedmówcy zawiera kontrowersyjną ale chyba prawdziwą prawdę życiową. Duży + za pomysł.

EDYCJA:

--- Cytuj ---Nick: Przerobiony Gririon. Ale cóż... Drobna zmiana liter i teraz już sam nie wiem, z jakim palem płynę na Dwór Irdorath. Podoba mi się jednak
--- Koniec cytatu ---
W tym momęcie chciałbym zaprzeczyć wszelkim plotkom jakoby mój nick ściągnąłem z Gothic'a.
Rejestrując się na TG nie znałem jeszcze NPC o imieniu Girion, mój nick ściągnąłem ale bynajmniej nie z Gothic'a lecz z Baldur's Gate.

P.S
Eregrin
Dlaczego oceniłeś mnie na "odwal" ?!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej