Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (23/34) > >>

Trivet:
Ahoj komjunicie tego forum i komjunisto też w liczbie jednej. Jakby odpowiadając na pytania tych, którzy mnie wciąż pamiętają - wbrew pozorom nie powróciłem, a jedynie uległem namową gościa powyżej i postanowiłem obrobić mu dupsko na oczach setek forumowiczów (sam tego chciał, fetyszysta jeden).
_________________________________________________________________________________
Grison

Nick: Początkowo nie miałem pojęcia co ten nick oznacza. Syn Gri? Z gyrosem mi się kojarzy trochę. W sumie grison to taki ssak drapieżny. Jak zwykle w wątpliwych sytuacjach postanowiłem poradzić się wszechmocnego gugla. Wynik? "GRISON Paris
Pasty do butów oraz kosmetyki do pielęgnacji stóp." Paćki na grzybice chyba sprzedaje. :)

8/10

Avatar: Ktoś chyba lubi być gwiazdeczką. A tak na serio to mi przypomina gwiazdę, którą zwykło się sygnować U.S. Army. Tylko to kręcenie takie oczojebne trochę.

8/10

Sygnatura: Jako, że głupoty te miałem napisane już wczoraj to i miałem tu opisaną wczorajszą sygnaturę, którą ktoś niecnie usunął. Było epicko, stylowo i śmiechowo. Tak jakby odpowiadając na wątpliwości rzucone przez Lorda Arthasa - ja mu to podsunąłem. Pozostaje pozazdrościć Adolfowi lowridera(gdziekolwiek nim odjechał), oraz innych produktów eksportowych III Rzeszy: ÂŻydełka FA, kiełbasek Berlinek i FĂźhrero Rocher.

Zehn punkten!

User: Nie znam go jako usera na tym forum. Przynajmniej w tej chwili. Pewnie dogryza wszystkim ile wlezie jak to miał w zwyczaju od kiedy go pamiętam.

Zalety: Lubi żarciki. Raczej optymista. Czasem ma cyniczne spojrzenie na rzeczywistość (co uważam za zaletę). Jest też spostrzegawczy i ma sporą wyobraźnie. Gracz-koneser. Zdecydowanie bardziej ogarnięty niż ja w jego wieku. Twardziel - trzyma się TG jak cyca matki.

Wady: Lubi gejowskie żarciki. Czasem nachalny. Więcej nie stwierdzono. No chyba, że słabość do Wibroinnosków (Innatorów?) to też wada.

Skojarzenia: He's a filthy, filthy pirate! Taki z nogą ubitą z trocinek i kuropatwą na ramieniu. Z tym mi się kojarzy.

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Jak alkohol ze znajomymi, jak papieros po seksie - jeśli było dobrze (rozmowa ma się rozumieć) to długo się go wspomina. Lubię z nim porozmawiać o...w sumie o wszystkim. Faktem jest jednak, że często nie mam czasu żeby z nim gadać, więc pewnie wiele bezeceństw wyprodukowanych w jego głowie wciąż mnie ominęło.

Co sądzisz o jego postach: Za mądre dla mnie, to nie czytam.

PS. ÂŁadniej tu jakoś od czasu mojej ostatniej wizyty.

Grison:
Trivet

Nick: ÂŚliczny i w ogóle podniecający. Szczególnie atrakcyjny dla nastolatek lubiących sweet brokacik i fotke.pl. Ale nie słuchajcie bzdurnych wywodów Grisona myślącego o tym jak tu składne zdanie sklecić. Początkowo nick ponad wszystko kojarzył mi się z przyjacielem nikogo innego jak samego... Chucka Norrisa w sławetnym serialu o nieustraszonym stróżu prawa. Teraz jednak nabrał innego znaczenia. Jakiego? A zaczął mi sie tylko i wyłącznie kojarzyć z pewnym Maciusiem T. z Północnych krańców polski wyposażonym w kędzierzawe włoski i butelkę Heinekena. 

Avatar: Jakbym siebie widział w lustrze... Ale nie, toż to Trivet grający w Guild Wars i ganiający po mapie, starając się zgubić mnie daleko w tyle ;/ Avek fajny. Na pierwszy rzut oka bardzo mnie rozśmieszył.

Sygnaturka: Zapewne wcięła ja czarna dziura, bądź stado czarnoskórych pigmeji albinosów.

User: Tutaj trudno mi sie wypowiedzieć, gdyż już dawno nie widziałem Triva jako prosperującego usera TG. Mimo to mogę powiedzieć, że zawsze był userem wzorowym. Długie wypowiedzi na temat i bez błędów. Aktywność w ciekawych tematach i żyłka własnej inwencji jak chociażby tematy o konkretnych filmach. Więcej takich użytkowników.

Zalety: ÂŚmiechowaty. Naprawdę inteligentny i pomysłowy, chociaż jakoś nie może wynaleźć innowacji jaką jest czas dla swego Grisona jedynego ;p

Wady: Nic co można by było uznawać za wadę nie zauważyłem. Mógłby być jednak nieco bardziej "dostępny" na komunikatorze ;]

Skojarzenia: Chciałeś - masz. Zamroczony nastolatek siedzący połowę dnia przed komputerem grając w przeróżne bezsensowne gry okraszone sporą ilością futurystycznej, archaicznej i fantastycznej przemocy. Półmetrowa porcja śliny zwisająca z buzi jest odprowadzana z powrotem za pomocą żuwaczek pod wpływem silnych bodźców takich jak dźwięk przychodzącej wiadomości. Jednak sygnał ten dociera do odbiorcy wyjątkowo późno co znacznie utrudnia komunikację. Dodatkowo jest wykorzystywany przez własną matkę do niewolniczej pracy w ogrodzie o.O

Obrazek:

Jaki jest poza forum: Tutaj oprócz braku czasu (;p) o Trivecie mogę napisać tylko same pozytywy. Miły, koleżeński, dający sie lubić człek. Można z nim porozmawiać na wszelakie tematy od dziury ozonowej, przez dziurawe bokserki IsentoRa aż po jakże psychologiczne i pachnące tabloidem newsy na portalach informacyjnych.

Co sądzisz o jego postach: Tak jak w punkcie user. Długie, na temat oraz bardzo oczoteletubne :P Fajnie sie je czyta. Szkoda tylko że dawno nie widziałem żadnego nowego ;]

Devristus Morii:
Grison
Nick: Kojarzy mi się z jakąś zboczoną bestię zamieszkującą głębiny jezior. A tak na serio: to oryginalny i taki niedźwiedziowaty xP Tylko się zastanawiam co ma oznaczać te "Gri" - czy od Niedźwiedzia Grizli czy co innego

Avatar: Hmm... Oh...Eh... Gwiazda + białe paski + czarno biały obraz = stare pisane filmy :P A tak po za tym to trochę monotonny bo się kręci i kręci i kręci... Za bardzo nie ma bo nowego dodać o tym avatarze, bo już wszystko zostało o nim przetoczone

Sygnaturka: Takie sygnaturki to ja uwielbiam są takie invisible

User: Przyjemny w dotyku^^... Miły, krejzolski, sweetaśny, lajtowy :P Zawsze ma swe zdanie... Ogólnie to rady i aktywny... Fajnie się z nim gada na gg, bo zazwyczaj to on pisze...Podobno w Tajnych Aktach TG jest napisane, że nasz kochany Grisonek puszcza się z połową forum...Został wybrany Najbardziej lubianym userem w Gali 2008 co się chwali, a po za tym dba o naszą Encyklopedię, aby tam haseł kto nie ukradł...

Zalety:Inteligentny, zabawny, gdy trzeba jest poważny

Wady: Zdradził mnie

Skojarzenia: Hmm... Dużo by było pisać

Obrazek:

Jaki jest po za forum: Nie wiem, ale słyszałem, że przyjazny środowisku

Co sądzisz o jego postach: Obszerne, zawierają same fakty i można się z nich dużo nauczyć ^^ czyli jednym słowem nie warte czytania.

P.S Trochę bez sensu napisane, ale co z tego ^^ Kto będzie chciał to

Enzo:
                                                     Devristus

Nick: Cóż mogę powiedzieć o jego nicku? Klimatyczny pasujący do Marantu, średniowiecznego klimatu fantasy. 9/10

Avatar: Aniomowany :P. Też mi się bardzo podoba, tyle, że od tamtego czasu Dev zmienił nick i avatar pasuję do poprzedniego.

Sygnatura: Brak

User: Forumowy szlachcic. Ta ranga chyba pasuję do niego. Po za tym jest uprzejmy i w ogóle spoko. Nie gadam z nim za dużo, ale troszeczkę już go znam.

Największe Zalety: Inteligenty, sweetbrokacikowy itp.

Największe Wady: ÂŻe mało co piszę na komunikatorze do mnie ;]

Co mi się z nim kojarzy: zUo?

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
Stosunek do innych: Przyjazny i uprzejmy.

Jaki jest poza forum: Koleżeński.

Co sądzisz o jego postach: Bez błędów, przejrzyste, ciekawe.

Serail:
Kozłow

Nick: Kozłow, zapewne wziął się Andrieja Kozłowa (Андрей Андреевич Козлов), który został zastrzelony 13 Września któregoś tam roku. Ach Wikipedia rules ;] 8/10
Avatar: Jakaś przystojna, brodata facjata, która jest ustawiona profilem. Nawet ładne. 6/10
Sygna: Cytaty starych, pomarszczonych komunistów, muszę powiedzieć, że mają w sobie to coś", co zapewne wprawia Grisona w stan podniecenia.
User: Forumowy komunista, zawsze jest w stanie wykłócać się, że jego ulubiony ustrój jest najlepszy, czyli, "nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Zalety: Pisze wiersze, dużo wierszy do "Twórczości Własnej".
Wady: Ostatnio coś mało udziela się na forum w zwykłych tematach.
Skojarzenia: Pomarszczony, garbaty, stary rosyjski elektryk, który poprzez nasze forum próbuje "nawrócić" wszystkich na komunizm.
Obrazek: http://1.1.1.3/bmi/upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Flag_of_the_Soviet_Union.svg/250px-Flag_of_the_Soviet_Union.svg.png
Stosunek do innych: W porządku się wydaje, ale jest gotowy zabić łyżką każdego kto powie coś złego o komunizmie.
Jaki jest poza forum: Nie wiem, nie gadałem z nim przez komunikator.
Co sądzisz o jego postach: Dobre, chociaż mało ich ostatnio.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej