Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Grison:
Kozłow
Nick: Niechaj, żyje nieśmiertelny Związek Radziecki i jego bohaterowie! Kozłow kojarzy mi się oczywiście z rosyjskim/ukraińskim/białoruskim nazwiskiem i tym też jest ;] Nick podoba mi się nawet bardzo. Może dlatego, że się do niego przyzwyczaiłem.
10/10
Avatar: Lenin ciągle żywy, napawa swych wyznawców nadzieją na lepsze życie w Socjalistycznym raju, gdzie nie ma prawa własności, a każdy jest równy! Yeah! Fajne łączenie kolorów i wizerunek facjaty z profilu.
9/10
Sygnatura: Cytaciki, których mi sie nawet nie chce czytać bo są o jedynym i tym samym czyli o niczym ;] Ale trzeba było się zmusić i przeczytać te "Kozłowowe mądrości". Niektóre mi się podobają. Szkoda jednak że to tylko cytaty ;] Czemu nie widzę tu wielkiego sierpa i młota na czerwonym tle?!
6/10
User: Wzorowy Kozłow. Wypowiada się mądrze, a przynajmniej on tak uważa ;] Jest dosyć treściwy w swych wypowiedziach. Raczej nie owija w bawełnę, chociaż zdarzy się jakaś pierdoła. Sporo czasu go tu nie było jednak dzięki moim skromnym działaniom dywersyjno-sabotażowym powrócił! Powrócił powiadam! Teraz pokona kapitalistycznych burżujów w zachodniej dolinie i zdobędzie Oko Lenina!
Zalety: Chyba szczery, da się z nim podyskutować o czymś innym niż scenariusz wyprawy bądź kolejna fajna gra ;]
Wady: Komuch i ma dziadka w Wermachcie ;/
Skojarzenia: Lenin w pełnej okazałości z radziecką czapką na głowie. W prawej dłoni dzierżący "Marksowe Mądrości" zaś w lewej pudełko z Call of Duty ;]
Obrazek:
Jaki jest poza forum: Czasami zabawny, czasami poważny.
Co sądzisz o jego postach: Raz sierpem raz młotem w burżujską hołotę! Nie nie jest aż tak źle. W swych postach raczej szanuje zdanie innych. Z tego co widziałem to jest zmuszony do ciągłego odpierania ataków spowodowanych jego przekonaniami.
Eregrin:
Prawda, oceniałem o wcześniej, jednak nabrałem innych porównań, poznałem go jeszcze lepiej etc.
Grisonek
Nick: Nawet mi się podoba. Jakoś, nie mogę pomyśleć, ze niegdyś był to Gregusiek.
10/10
Avatar: Co by się stało bez naszego ukochanego avatary.ork.pl? Avek, podoba mi się, a jako, że trwa przy nim dość długo, nawet mi sie z nim kojarzy :)
9/10
Sygaturka: świetna! Adolf Hitler, który udaje Kubicę. Ale ten, jak zwykle musiał to wrzucić na imageshacka, dlatego właśnie sie nie dowiemy, skąd Grisonek wytrzasnął ten obrazek...
User: Duuużo by było pisania :P Ale jako, że nie się nie chce, to streszczę to w kilku zdaniach. Jest on przede wszystkim zabawny. jeszcze chyba nigdy, nie dał oznak smutku ;]. Potrafi jednak zachować po ważność, lecz zazwyczaj ją łączy z żartem, bądź też żart z faktami. Pod wieloma względami, jest podobny do Beli :) . Widać, ze potrafi bardzo szybko myśleć :) Na forum, jest aktywny, bo wiedzę go na nim prawie codziennie. Lubi grać w Gothica ;]
Zalety: j/w
Wady: Nie ma ShErDuShKa ;/
Skojarzenia: http://www.grison.pl/ i http://www.grison.com/ - interesujące...
Obrazek:
Jaki jest poza forum: Zabawny... taki jak opisałem w user...
Co sądzisz o jego postach nie pisze niepotrzebnych postów... W większości z nich, po prostu żartuje...
Kirgo32:
Lord Arthas:
Nick: Ten nick mi coś przypomina, ale nie wiem co.... sam nick jest dość ciekawy, ale mogłeś się bardziej postarać xD. ocena 6/10
Avatar: Krótko mówiąc- nie postarałeś się. ocena 2/10
Sygnaturka: Bez komentarza....
User: Nie miałem jeszcze przyjemności rozmowy z nim, więc nie będę sie wypowiadał.
Zalety: Jak zauważyłem, ten pan pisze normalne i dość przemyślane posty, jest aktywny na forum i ma trochę nagród, co jest niemałą zaletą.
Wady: A co się tam będę wypowiadał...
Skojarzenia: Gruby, stary facet, z siwą brodą i resztką siwych włosów na głowie. Bardzo elegancko ubrany. Jakaś ważna osoba.
Obrazek:
Jaki jest po za forum: Nie mam zielonego pojęcia...
Upominam ostatni raz: piszcie więcej niż jedno zdanie składające się z trzech słów. W innym wypadku posty będą usuwane, a userzy wreszcie karani za lenistwo. - [Boba Fett]
Doman:
Lord Arthas
Nick: Nie mam pojęcia, czy od czegoś zgapiony czy nie, ale przynajmiej nie jest to kolejny Xardas czy Bezimienny. ÂŚrednio mi się podoba.
Ocena: 6/10
Avatar: Nie wysiliłeś się nad tym.
Ocena: 1/10
Sygnaturka: no comment
User: Zazwyczaj miły i zazwyczaj ma swoje zdanie. Pisze doś dużo postów, ale spamu nie widziałem.
Zalety: Nie spami, pisze dużo postów
Wady: Czasami pisze w tematach, o których nie ma najmniejszego pojęcia.
Stosunek do innych: Nie wiem, ale wydaje mi się, że dobry
Skojarzenia: Nie wiem
Obrazek:
Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia
--- Cytuj ---Edit: Zapomniałbym! Każdy post ma być przyzwoicie napisany. Nie piszcie ocen ludzi, których nie znacie, wychodzi to podczas czytania postów. Prosiłbym o rozbudowywanie swoich wypowiedzi///Crisis
--- Koniec cytatu ---
To już ostatnie ostrzeżenie, nudne się już robi pisanie któryś raz z rzędu w tym temacie, żebyście przestrzegali zasad. [ Boba Fett]
Grison:
Domandxd
Nick: Nie wiem z czym go utożsamiać, nie wiem do końca co o nim myśleć ani nie wiem pod wpływem jakiego narkotyku był owy "ludź" wymyślając tą nazwę. Niby Domand ;] a na końcu... xd. Nie wiem czy to było celowe czy tylko tak jakoś wyszło ale nie za bardzo mi się to podoba ;]
6/10
Avatar: Cóż to za mroczny szaman z samego serca czarnego lądu? "Rozdziabiona mordencja" jakiegoś człowieka małpy patrzącego zapewne na schabowego. Grafika nawet, nawet. Ktoś umiał narysować ;] Zaś sam obrazek to może ze zbiorów TG?
7/10
Sygnatura: Userbar tak niewidoczny i tak źle wykonany, ze zbiera mi się na to aby posłuchać Disco-Polo. Z trudem, miotając się jak głodny ÂŻyd w ubojni świń odczytałem ten malutki, ledwo widoczny napisik i widnieje tam chyba "Iron Maiden". Jeśli jesteś fanem zespołu to oddaj im hołd dając coś widoczniejszego i ładniejszego ;p
1/10
User: Od jakiegoś czasu go widzę na TG. Jest aktywny, chyba kulturalny, bo nie widziałem żadnej afery z jego udziałem ;]
Zalety: Jest użytkownikiem TG i pisze tu posty ;p Cóż tu więcej napisać.
Wady: Nie dostrzegłem. Chociaż... mógłby pisać czasami troszkę bardziej zrozumiale. Powtarzam czasami ;]
Stosunek do innych: Tak jak napisałem w punkcie user. Jest kulturalny. O ile dobrze pamiętam to widziałem jego posty w tematach z problemami tak wiec raczej pomocny.
Skojażenia: Półnagi afrykański szaman z genitaliami przebitymi kością bizona, odprawiający jakieś rytuały nad mrowiskiem czerwonych mrówek.
Obrazek:
Jaki jest poza forum: O ile pamiętam to jeszcze nie dane mu było spamić w moim tlenowym okienku, a i żadnych straszliwych przesłanek o nim nie słyszałem, tak wiec nie wiem.
Co sądzisz o jego postach: Tak jak u wszystkich. Raczej na temat, jednak mógłby w nich bardziej rozwijać swe myśli ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej