Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Grison:
Crisis
Nick: Bezgranicznie kojaży mi się z kryzysem oraz z formą twojego imienia Krzysiu :P. Przyznam, że nick aktualnie bardzo mi się podoba. Uważam go za jeden z najlepszych na forum. Napewno dosyć orginalny. Fajnie się go pisze i wymawia :P
10/10
Avatar: Tu jest juz trochę gorzej. Chyba jedyny avatar od początków TG co sie chwali :D. Za wytrwałosć juz należy ci sie ocena. Avek niby niczego sobie ale zdjęcie z killzone na głupim tle i z napisikiem używanym w userbarach wydaje mi się niedostatecznie dobre dla ciebie :P
7/10
Sygnatura: Znany wszystkim Prince of Persia. Fajny render tylko troche za bardzo wtopiony w nieczego sobie tło. To tego napis. Niby fajny ale jako mi się nie widzi tak do końca :P Sygnę jak najbardziej zostawić tylko ten render troche mniej wtopić w tło :P
8/10
User: Crisis jest naprawde dobrym użytkownikiem forum. Co świadczy o tym, że został modem. Dobrze wykonuje swoja pracę. Naprawde konkretny człowiek. Crisis jest rozważny i dosyć spokojny. Chociaż czasami mu odbija:D Co się będę dużo rozpisywał... fajny gość z niego ;p
Największe zalety: Aktywny, pomocny, z poczuciem humoru, czasami totalnie kopnięty :D
Największe wady: Cholerny dewiant i narcyz ..xD
Obrazek: http://img156.imageshack.us/img156/9904/16...in071026qd5.jpg
Stosunek do innych: Pomocny, niemal zawsze potrafi w czymś doradzić itp. Uprzejmy i kulturalny w granicach rozsądku ;]
Jaki jest poza forum: ÂŚmieszny w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Plotkaż :P Można z nim porozmawiać na każdy temat :P
Jak oceniam jego posty: Są bardzo dobrej jakości. Długie(czasami za długie), na temat, pisane bardzo ładnym językiem. Crisis pisze kiedy ja uważam że temat jest juz wyczerpany :D. Poprawne gramatycznie i ortograficznie.
Elrond Ñoldor:
Kapitan Greg
Nick jakże nam znanej osoby. Pirata, dosyć dobrego pirata. Dbającego o swoich ludzi. Ale cóż by powiedzieć o tym nicku? Gdy go wymawiam nie kojarzę go z Gothickiem ani plażą pełną ludzi w czerwonych spodenkach. kojarzy mi się z ÂŁowcą Nagród ;] Jest on oryginalny w swojej nieoryginalności. To tyle.
Avek przedstawiający... eee... chyba jakiegoś rycerza w masce gazowej. Ze strony graficznej, czy tam technicznej, to jest fajny. Nie idealny ale naprawdę fajny i bardzo dobrze komponuje się z twoimi postami, że tak powiem ;]
// Sygny brak //
User z długim stażem na tym forum. Nie łamiący regulaminu. Dający wiele Marantowi. Powiem po prostu że jest to dobry user, taki jak wielu innych.
Największe zalety Poczucie humoru te jego rozbrajające poczucie humoru; aktywność;
Największe wady no nie wiem, zboczuch jakich wiele ;]
ÂŁobazek"
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f9/Ignatius_Loyola.jpg/180px-Ignatius_Loyola.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych Przyjaciel dla przyjaciół, wróg dla wrogów. Raczej miły ;] kultura, no nie wiem. Chyba lubiany przez wszystkich.
aki jest poza forum: Hmmm... "Dark penetrator" rozgromił mnie swoim humorem. Fajny gościu z niego.
Jak oceniam jego posty: Chyba bezbłędne, ale w polonistę się nie będę bawił; czytelne, w porównaniu do innych; czy długie/ to zależy od sytuacji ;].
The End
Hakuś:
Elrond
Nick: Oryginalny, podoba mi się, ładnie brzmi, czego więcej potrzeba? :)
Avatar: O ile się nie mylę to jest to koleś z Gorillaz, osobiście zespołu nie słucham, i nie mogę się o nich źle wypowiedziec :) Akurat ta sama postac podoba mi się najbardziej z paczki Gorrilaz ^^
Sygnatura: To samo co Avatar, Gorillaz :) może byc
User: Jeden z Elity forum, nie znam go, nigdy przedtem żeśmy nie rozmawiali, więc nie za bardzo mogę o nim coś powiedziec, nie łamie zasad, jest jedną z czołowych postaci grających w Marancie
Największe Zalety: Nie znam ;p
Największe Wady: To samo ;p
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: http://www.efef.info/pokaz-Smieszne_zdjecia-elf.jpg-360,520
Stosunek do innych: Dobry
Jaki jest poza forum: Nie mam zielonego pojęcia
Co sądzisz o jego postach: Zwięzłe i wnoszące dużo do tematu. Podoba mi się.
Grison:
Hakner
Nick: Bardzo fajny. Naprawde mi sie podoba. Orginalny. Kojaży mi się z Hakerem :D I przez pewny czas myślałem ,że tak właśnie brzmi ten nick, dopuki nie zadałem sobie trudu przeczytania go dokładnie, a nie tylko zerknięcia...xD
10/10
Avatar: -_-' i znowu anime. Eh... jednak o ile mi wiadomo to jest to Mahraia(czy jak to się tam pisze) z Beybade. Tą kreskówkę jeszcze w miarę znam i swego czasu ją oglądałem. Wiem iż jest ona w połowie amerykańska tak więc nie zalicza sie ona do plagi anime na tym forum:P. Sam avek jest dosyć fajna animacją z fajną postacią:D
9/10
Sygnatura: X-fire, a na nim dowód twojego nałogu...xD. Nic dodać nic ująć. Do tego link do twego domu w marancie. Nic specjalnego.
4/10
User: Hakner to dobry user. Czasami spami i pieprzy głupoty ale to dobry obywatel. Lubię go :P
Największe zalety: Koleżeński, z poczuciem humoru, dosyć aktywny, nie jest noobem.
Największe wady: Lekki spamer, emo
Obrazek: http://img517.imageshack.us/my.php?image=jiak0.jpg
Stosunek do innych: Niecierpliwy, ciężko znoszący wybryki forumowych noobów
Jaki jest poza forum: Tak jak wyżej, czyli koleżeński, lubi pożartować, wiecznie nieobecy -_-'
Co sądzisz o jego postach: W zasadzie dobre i na temat chociaż czasami porażają nie swoją długością, a w zasadzie krótkością :P
Canis:
<<<Kapitan Greg>>>
Nick: O dżylzys. No kapitan to kapitan, niebede sie zagłębiał. Ale Greg... Jakby wzięte z nocy kruka, ale wątpliwe... tak, może miał ten nick przed wyjściem nocy kruka, moze ten nik wyszedł od... cóż, historią się niezajmuję, przynjamniej nie teraz. Fajny nick ogólnie ale oryginalnościa to on niegrzeszy...
Avatar: Hmmm, ziom na niebieskim tle odziany w zbroję, przy okazji widnieje nick, ładne ładne, ciekawy jest, gratuluję, to napewno oryginalne.
Sygnatura: O a tu błysłeś. Ziomek w ciężkiej zbroi, widac fragment futra, a wiec z mroźnych terenów, z drugiej strony ładniusie tło a na nim napis z waszej gidii w Marancie, brawo, wspaniale wygląda.
User: To dobrty user, niespami, przynjamniej ja o tym niewiem, od groma postów i zero warnów, to sie chwali, no i uczestniczy w zabawie jaką jest Marant.
Największe Zalety/Wady: Zalety to gra w marant, spokojny... raczej, gdy piotrzeba to pomocny...
Co mi się z nim kojarzy: szczupak
Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:
[img]http://lakefishing.com.pl/fot_siedliska/szczupak5.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Stosunek do innych: przyjazny i pomocny, jak ktoś czegoś nierozumie to próóbuje jaśniej wyjaśnić, a jak tego niezkapuje to w pysk! sory poniosło mnie, nie no wyjaśni jeszcze raz aż doskutku albo aż klawiature se rozwali.
Jaki jest poza forum: Jak powiedziałem, no i fajnie sie z nim gada na różne teaty, coprawda głównie sie gada o Marancie ale... cóż, wszystko zmienne jest, nawet i to.
Co sądzisz o jego postach: Posty pisze rozbudowane, ostatnimi czasy mniej jezeli wogóle jestem aktywny poza marantem wiec niebardzo wiem, ale w marancie to sie rozpsize ze hoho.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej