Przerażacie mnie... Przerażacie, i z przykrością muszę uznac ze nie jest to pozytywne uczucie. Gdy zaczynam czytac wasze forum, i widze jak xardas17 odpisuje na to wszystko ogarnia mnie dreszcz. Bo mam wrazenie ze nie dosc ze chcecie zasypac ten barszcz uszkami, to jeszcze zrobicie te uszka byle jakie. Mam nadzieje ze się myle, ale ten mod poki co wydaje mi się ze będzie porazka( tfu tfu odpukac w niemalowane). Bardzo piekna, ale niestety porazka. Fabula będzie plytka, dialogi niezbyt wyskokowe, a jakosc nowosci kiepska. Oczywisice jest to ocena powierzchowna, i tak naprawde to nie mogę wiedziec co tam siedzi w tym waszym modzie ale jestem pewien obawy. Wybaczcie mi to. Mam nadzieje ze mimo wszystko wam się uda zrobić porzadnego moda i bedziemy mogli się nim cieszyc przez dlugi czas. Ale co będzie- to się zobaczy pozniej. Zycze powodzenia.
PS: taka rada: pamietajcie, ze nie oplaca się wrzucac pelno gowna, lepiej malo, ale złota. I jeszcze jedno- czy nie bardziej oplaca wam się zrobić gothica 3, tylko ze przeniesionego w grafike z 1 czesci tejze gry...?
Pozdrawiam
Jonny