Autor Wątek: Gothic Wielka Wojna  (Przeczytany 52101 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Xardas17

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Luty 2008, 17:56:25 »
Cytat: Quentin Arcymag Wody
że sendspace ściągnąć nie mogę tylko za zapłatą ;/ spróbuje rapidsharem ale nie wiem bo innego moda też ściagnąć nie mogłem.

edit:
tak pisze mi na rapidshare:
"Your IP-address 87.239.199.42 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well."

Ktoś używa twój adres ip i pobiera w tym samym momencie plik

Próbój ponownie na Sendspace link wygasł

Offline Danielin

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Luty 2008, 19:08:32 »
Napisz ile miejsca będzie zajmował ten mod
Mam kilka pytań:
1. Na niektórych screnach bohater ma ciemno lub jasno zieloną szatę. To szaty druidów?
2.W Gothic 1 i Gothic 2 (jeśli chodzi o Gothic 3 to nie wiem) Jest siła i zręcznośc. Jak będzie GWW?
3. Możesz podać kilka (nazw) nowych stworzeń?  

Forum Tawerny Gothic

Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Luty 2008, 19:08:32 »

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #82 dnia: 15 Luty 2008, 15:53:53 »
Cytat: Danielin
Napisz ile miejsca będzie zajmował ten mod
Mam kilka pytań:
1. Na niektórych screnach bohater ma ciemno lub jasno zieloną szatę. To szaty druidów?
2.W Gothic 1 i Gothic 2 (jeśli chodzi o Gothic 3 to nie wiem) Jest siła i zręcznośc. Jak będzie GWW?
3. Możesz podać kilka (nazw) nowych stworzeń?

1 Na forum Gww opisywałem conajmniej kilka nowych klas tak będą druidzi
2 Siła i zeczność będzie tak jak była
3 Temat jest sekretem :D

4 jeśli chcesz wiedzieć wiele więcej pytaj na Forum Gww

Offline Danielin

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #83 dnia: 18 Luty 2008, 15:33:20 »
Jest już pełna wersja modu?
Jak tak to ile zajmuje?
Jak nie to kiedy będzie?

Offline Krystian55

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #84 dnia: 18 Luty 2008, 16:19:40 »
Kiedy będzie pełna wersja modu?
Baaaaaaaaaaaaaaaardzo mnie zainteresował, nie mogę się doczekać w niego zagrać :smile2:

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #85 dnia: 19 Luty 2008, 09:17:10 »
Data nie jest znana jak bedziemy znać to napiszemy na naszej stronie dlatego warto ja odwiedzać

Offline Vassili

• Myśliwy
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #86 dnia: 19 Luty 2008, 14:21:06 »
ju się ściąga, wiem co było nie tak. Chciałem ściagnąć orazu dwie części ;] dzięki za odpowiedzenie ;]

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #87 dnia: 20 Luty 2008, 08:27:12 »
Rapid ma ograniczenia ale mimo to długo trzyma gry na serwerze

Offline xHakuuKx7

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #88 dnia: 02 Marzec 2008, 19:07:08 »
Dla mnie mod wydaje się być ciekay . Ale jeżeli będzie więcej nowych wyzwań .

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #89 dnia: 04 Marzec 2008, 13:21:56 »
Cytat: xHakuuKx7
Dla mnie mod wydaje się być ciekay . Ale jeżeli będzie więcej nowych wyzwań .
co masz na mysli z tymi wyzwaniami

Offline łosiu

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #90 dnia: 10 Marzec 2008, 00:35:18 »
ÂŁał.... No ten mod to cudo. Same zrzuty mnie powaliły. One wystarczyły bym się zakochał. A po przejrzeniu forum, czuję się lepiej, niż gdy dowiedziałem się, że gothic trzy powstanie. Czyli najlepiej na świecie. Czuję, że swobodnie przebije Noc Kruka. A to moja ulubiona część. Ale dla zasady mam pytanko: czy będzie pełen dubbing? Tzn. czy każda postać będzie miała głos? Przestudiowałem cały ten temat i sporo forum i nie znalazłem odpowiedzi. I trzymam kciuki za jak najszybsze powstanie pełnej wersji!!!

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #91 dnia: 10 Marzec 2008, 09:08:37 »
Cytat: łosiu
ÂŁał.... No ten mod to cudo. Same zrzuty mnie powaliły. One wystarczyły bym się zakochał. A po przejrzeniu forum, czuję się lepiej, niż gdy dowiedziałem się, że gothic trzy powstanie. Czyli najlepiej na świecie. Czuję, że swobodnie przebije Noc Kruka. A to moja ulubiona część. Ale dla zasady mam pytanko: czy będzie pełen dubbing? Tzn. czy każda postać będzie miała głos? Przestudiowałem cały ten temat i sporo forum i nie znalazłem odpowiedzi. I trzymam kciuki za jak najszybsze powstanie pełnej wersji!!!

abingu nie będzie gdyż na żadnym forum userzy nie podeszli do tego na serio a po premieże pełnej wersji zamieżam robić Nową gre

Offline łosiu

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #92 dnia: 10 Marzec 2008, 13:02:22 »
A szkoda :( A możliwe, byście udostępnili narzędzia (czy coś w tym stylu), by można było zrobić podkład samemu? Chętnie zrobilibyśmy dubbing z kumplami, a i sprzęcik dałoby załatwić... Bardzo bym się ucieszył! Chęci mamy, tylko jak to włożyć do moda jest ciężką sprawą, nie znam się na robieniu modów...

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #93 dnia: 11 Marzec 2008, 08:35:05 »
Cytat: łosiu
A szkoda :( A możliwe, byście udostępnili narzędzia (czy coś w tym stylu), by można było zrobić podkład samemu? Chętnie zrobilibyśmy dubbing z kumplami, a i sprzęcik dałoby załatwić... Bardzo bym się ucieszył! Chęci mamy, tylko jak to włożyć do moda jest ciężką sprawą, nie znam się na robieniu modów...

czy ty abi nie masz konta na GWW ? xD na GWW mógbym wam udzielićPomocy z dabingiem :) dać materiały itd

Offline łosiu

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #94 dnia: 11 Marzec 2008, 12:41:46 »
Na forum GWW? Mam od około dwóch dni ;), ale mam. Login identyczny jak tutaj.

Offline Żelazko

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #95 dnia: 28 Marzec 2008, 05:44:59 »
Ja tylko rzuciłem okiem na tą modyfikację i dowiedziałem się sporo jak na krótki okres odkrywania nowości w dobrze obeznanej grze. Nowości:

- można wybrać na początku poziom truności i detale na jakich się gra
- mamy możliwość wybarnia drogi np. ścieżka złodzieja, barbarzyńcy, maga itp. CHOCIAÂŻ nierozpracowałem o co  chodzi z tym do końca
- jest sposobność zdobywania reputacji nie tylko w trzech dobrze nam znanych obozach z orginału Gothic 1, ale gra pozwala nam na zyskanie szacunku u orków, gwardzistów i wielu innych
- nowe umiejętności jak akrobatyka, która sam systematycznie rośnie wraz z naszym przemieszczanie się po mapie
- urzeczywistnienie walki i świata. Broń się zużywa i trzeba regularnie zjadać posiłek

Teraz nowści których sam za bardzo nie pojmuję
- są jakieś monety i waluty varantu, myrtany, nordmaru i khorinis
- chyba są orkowie, którzy atakują lub zostawiają cię w spokoju. Około Cavalorna udało mi się spotkać orka z którym rozmawiałem. MOÂŻLIWE że ulumulu pozwoli nam też pogadać z agresywnymi orkami

W wersij demo znalazłem jeden błąd i jedno niedociągniecię chociaż to moja opinia
- Jak się wychodzi z kanionu zaraz na początku gry to pojawia się "siwa" mgła która tnie grę jak cholera ja polecam wpisać kod i teleportować się do bramy Starego Obozu
- Rzeki już nie posiadają prądu a szkoda bo to mi się w gothicu1 podobało
« Ostatnia zmiana: 28 Marzec 2008, 14:22:21 wysłana przez Boba Fett »

Offline Maximus

• Kret
  • *
  • Reputacja: 38
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #96 dnia: 28 Marzec 2008, 10:05:53 »
Ej Xardas. Powiedzmi, czy demo GWW jest takie jak wszystkie mody(player kit), czy może będzie traktowany jako dodatek(instalacja)??

Offline Johony

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #97 dnia: 28 Marzec 2008, 20:07:21 »
Przerażacie mnie... Przerażacie, i z przykrością muszę uznac ze nie jest to pozytywne uczucie. Gdy zaczynam czytac wasze forum, i widze jak xardas17 odpisuje na to wszystko ogarnia mnie dreszcz. Bo mam wrazenie ze nie dosc ze chcecie zasypac ten barszcz uszkami, to jeszcze zrobicie te uszka byle jakie. Mam nadzieje ze się myle, ale ten mod poki co wydaje mi się ze będzie porazka( tfu tfu odpukac w niemalowane). Bardzo piekna, ale niestety porazka. Fabula będzie plytka, dialogi niezbyt wyskokowe, a jakosc nowosci kiepska. Oczywisice jest to ocena powierzchowna, i tak naprawde to nie mogę wiedziec co tam siedzi w tym waszym modzie ale jestem pewien obawy. Wybaczcie mi to. Mam nadzieje ze mimo wszystko wam się uda zrobić porzadnego moda i bedziemy mogli się nim cieszyc przez dlugi czas. Ale co będzie- to się zobaczy pozniej. Zycze powodzenia.

PS: taka rada: pamietajcie, ze nie oplaca się wrzucac pelno gowna, lepiej malo, ale złota. I jeszcze jedno- czy nie bardziej oplaca wam się zrobić gothica 3, tylko ze przeniesionego w grafike z 1 czesci tejze gry...?

Pozdrawiam
Jonny

Offline Xardas17

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #98 dnia: 17 Kwiecień 2008, 00:35:51 »
Cytat: Johony
Przerażacie mnie... Przerażacie, i z przykrością muszę uznac ze nie jest to pozytywne uczucie. Gdy zaczynam czytac wasze forum, i widze jak xardas17 odpisuje na to wszystko ogarnia mnie dreszcz. Bo mam wrazenie ze nie dosc ze chcecie zasypac ten barszcz uszkami, to jeszcze zrobicie te uszka byle jakie. Mam nadzieje ze się myle, ale ten mod poki co wydaje mi się ze będzie porazka( tfu tfu odpukac w niemalowane). Bardzo piekna, ale niestety porazka. Fabula będzie plytka, dialogi niezbyt wyskokowe, a jakosc nowosci kiepska. Oczywisice jest to ocena powierzchowna, i tak naprawde to nie mogę wiedziec co tam siedzi w tym waszym modzie ale jestem pewien obawy. Wybaczcie mi to. Mam nadzieje ze mimo wszystko wam się uda zrobić porzadnego moda i bedziemy mogli się nim cieszyc przez dlugi czas. Ale co będzie- to się zobaczy pozniej. Zycze powodzenia.

PS: taka rada: pamietajcie, ze nie oplaca się wrzucac pelno gowna, lepiej malo, ale złota. I jeszcze jedno- czy nie bardziej oplaca wam się zrobić gothica 3, tylko ze przeniesionego w grafike z 1 czesci tejze gry...?

Pozdrawiam
Jonny

jazde na koniu uważasz za sbabe tarcze i wiele wiele innych ? to chyba naprawdze nie wiesz o czym mowa

Offline Żelazko

• Kret
  • *
Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Kwiecień 2008, 04:36:26 »
A JAK! Szefie za dużo jest takich na forach z pionowo uniesionymi nosami.

Pozdrowienia dla The Dragon Masters i Szefa od żelazka

Forum Tawerny Gothic

Gothic Wielka Wojna
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Kwiecień 2008, 04:36:26 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18