Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Co brać na smoki ?
stefan666:
Nie kumam o co biega ,.. ten temat to chyba jakiś żart 5 level w 4 rozdziale .. nawet jak byś nie zabijał potworów to i tak miał byś z 7 za oko innosa itp. Po za tym nawet po to oko byś nie doszedł bo niby jak z 164 hp pokonasz poszukiwacza>?! Jeżeli umiesz tak zrobić to weź mnie naucz bo ja nie umiem :P i popieram Pawel_ADP albo grasz na kodach albo nie wiem.. bo 5 level nie doszedł by do GD a co o przeżyciu tam mógł byś mi podać chociaż glidie ?
Pozdrawiam
Getar:
Nie nic nie rozumiecie!!Mam 3,4, czy 5 level ale w 1 rozdziale!Kapujecie?
Gorion:
--- Cytuj ---Nie nic nie rozumiecie!!Mam 3,4, czy 5 level ale w 1 rozdziale!Kapujecie?
--- Koniec cytatu ---
To po co się porywasz na smoki?
Nordale:
Jeśli faktycznie chcesz zabijać smoki to użyj zwojów Deszcz Ognia lub Przyzwanie Demona. Powinno pomóc
stefan666:
--- Cytuj ---Jeśli faktycznie chcesz zabijać smoki to użyj zwojów Deszcz Ognia lub Przyzwanie Demona. Powinno pomóc
--- Koniec cytatu ---
Kwasek jak wyobrażasz sobie że on dojdzie do tych smoków?! Chyba że z włączonym God Mode :P powiem tak nie idź na te smoki odpuść sobie je rób qwesty z I rozdziału wbijaj level itp. A nie na I rozdziale myślisz o smokach. Smoki zabji a się dopiero w 4 rozdziale i zdaje mi się że dopiero wtedy zmienia im sie Flags z 2 na 0 (ustawienie w edit abilitis co do nie śmiertelności 2 oznacza nieśmiertelność a 0 śmiertelność) i Chyba tak jest więc nawet deszcz ognia nic nie da.
Pozdrawiam Pienik
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej