Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Co brać na smoki ?

<< < (12/15) > >>

Audio:

--- Cytat: krassus w 13 Styczeń 2008, 16:49:41 ---Każdego smoka można pokonać za pomocą zwoju przywołanie demona. Zwój deszcz ognia również jest porażająca siłą w walce ze smokiem. Jednak jeden demon wystarczy. Sprawa jest prosta. Rozmawiasz ze smokiem, przywołujesz demona, gdy demon likwiduje smoka Ty czyścisz smoczy skarbiec 

--- Koniec cytatu ---

heh :D dobre
ja smoka sam nie moglem zadnego pokonac kiedy przywoalem demona o dziwo sam roz*ebal smoka  o_O  dla mnie to byl szok... nawet gdybym byl niesmiertelny paladynem 104% szpon beliara to za szybko zycie mu sie odnawialo uzerzylem z fartem 2-3blyski ze szpona i ma polowe zycie .. zaczyna je**ny latac i po 5 sekundach ma full zycia ;';/ ;'/ ;/ ;/ jak ktos ma rade jak walczyc ze smokiem.. bo mowie ze nawet gdybym byl niesmiertelny ciezko mi go udezyc szybko..
a jak zionie ogniem to zgroza ;/ odpycha mnie jak gdyby golem uderzyl ;/ co powoduje przerwanie ataku a smok zaczyna latac i znow full zycia ;'/
tylko demona przywoalalem raz ciach 2 razy uderzylem max 1 blysk + demon i smok dead.. kazdego prawie demonem rozwalilem tylko na jednego 4szkielety bo chcialem zwoj demona na ostatniego zostawic i dobrze ze tak uczynilem LOL..
prosze o rade dla pala 1h szpon i szuka..
ps: kusza jak cos zabrala to tyle ze w polowe sekundy odrodzilo mu sie zycie (mam na mysli magina kusze !!!) belt pol sekundy i smok ma full zycia zanim drugi raz walne... mam na mysli bagiennego bo pozniej to nawet nie myslalem o kuszy :D

Getar:
Mam teraz 3 czy 4 lub 5 level w Noc Kruka i próbuję pozabijać smoki.Z tych czterech:
-bagienny,czyli Pandrodor
-kamienny,czyli Pendrakhan
-ognisty,czyli Feomathar
-lodowy,czyli Finkregh

mogę zabić tylko Feomathara,bo reszta smoków nie traci życia,kiedy się z nie uderzy.A chcę też zabić resztę.Jak to zrobić?Czy muszę mieć wyższy level?Czy może zabije się je w innym rozdziale?

Doman:
Ekhm... 3/4/5 level w 4 rozdziale?! Jakbyś nie wiedział, to na smoki idzie się w 4 rodziale z okiem innosa. Nie możliwe jest, byś w 4 rozdziale miał 5 level. Jeśli rzeczywiście masz taki problem, to spróbuj przyzwać demona, deszcz ognia itp.

user no. 11627:

--- Cytat: Getar w 24 Lipiec 2008, 17:34:27 ---Mam teraz 3 czy 4 lub 5 level w Noc Kruka i próbuję pozabijać smoki.Z tych czterech:
-bagienny,czyli Pandrodor
-kamienny,czyli Pendrakhan
-ognisty,czyli Feomathar
-lodowy,czyli Finkregh

mogę zabić tylko Feomathara,bo reszta smoków nie traci życia,kiedy się z nie uderzy.A chcę też zabić resztę.Jak to zrobić?Czy muszę mieć wyższy level?Czy może zabije się je w innym rozdziale?

--- Koniec cytatu ---

Od razu widać że grasz na kodach... na 5 lvl nie doszedłbyś nawet do przełęczy Khorinis a o walce ze smokami nie wspomnę... Wracając jednak do twojego pytania to w którym jesteś rozdziale? Z twojego levelu widzę że chyba w pierwszym, a smoki zabijamy dopiero w czwartym...

Getar:
Jestem w 1 rozdziale.I masz rację,gram na kodach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej