Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Co brać na smoki ?

<< < (14/15) > >>

Getar:
Mogę dojść do smoków,bo gram na kodach,ale więc mówicie,że dopiero w 4 rozdziale można je zabijać?Ok,dzięki za odpowiedź,ale mam jeszcze jedno pytanie a propo tego:dlaczego nawet nie dochodząc do 4 rozdziału,mogę zabić Feomathara?

Nordale:
Bug gry. Lepiej nie zabijaj, bo później zablokujesz się w fabule Język

Btw. nie graj na kodach. Trochę lame to jest

--- Cytat: Getar w 25 Lipiec 2008, 10:36:47 ---Mogę dojść do smoków,bo gram na kodach,ale więc mówicie,że dopiero w 4 rozdziale można je zabijać?Ok,dzięki za odpowiedź,ale mam jeszcze jedno pytanie a propo tego:dlaczego nawet nie dochodząc do 4 rozdziału,mogę zabić Feomathara?

--- Koniec cytatu ---

Bug gry. Lepiej nie zabijaj, bo później zablokujesz się w fabule

--- Cytat: Pienik w 25 Lipiec 2008, 08:13:18 ---
--- Cytuj ---Jeśli faktycznie chcesz zabijać smoki to użyj zwojów Deszcz Ognia lub Przyzwanie Demona. Powinno pomóc
--- Koniec cytatu ---

Kwasek jak wyobrażasz sobie że on dojdzie do tych smoków?! Chyba że z włączonym God Mode  :P (...)

Pozdrawiam Pienik

--- Koniec cytatu ---

Wszystko jest możliwe. Na youtubie widziałem filmik, jak koleś na 1 lvlu bez kodów zabił orka elitę :P, więc jeśli on jest na tyle zręczny, że mu się uda to kto wie...

Getar:
Na kodach się znacznie lepiej gra, a poza tym można się wcielić w inną postać(ale nie zmieniając się w niego,tylko dosłownie przechodząc do jego ciała) nawet w smoka.Ale dlaczego się zablokuje a fabule zabijając Feomathara?Przecież tylko Finkregh mi zdradza konkretne informacje o swoim panu,czyli Smoku Ożywieńcu.

stefan666:
Getar jeżeli twierdzisz że na kodach gra się znacznie lepiej to jesteś spoko gościu :] bez obrazy mi sie jakoś gra lepiej bez kodów bo muszę się napracować o to w grze chodzi, co do twojego pytania to może sie zablokować bo te smoki trzeba zabijać po kolei i może sie coś stać, więc radził bym zacząć grę od nowa bez kodów wtedy przejście jej daje Ci więcej przyjemności

Pozdriawiam Pienik

Getar:
Ale właśnie ja nie lubię za bardzo pracować:]Dlatego lubię grać na kodach,a poza tym granie na kodach daje o wiele więcej możliwości,i przyjemniej się gra.Co do pytania to dzięki za odpowiedź.

pozdro Getar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej