Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Co brać na smoki ?

(1/15) > >>

m-p:
Siema! Mam pewien problem, przeszedłem część gry Noc Kruka związaną z zabiciem Kruka, ide do Górniczej Doliny, wszystko spoko, zabijam pierwszeo smoka z pomocą (podkreślam) Ciphera i jego kumpla... ide dalej chce zabić kolejnego smoka, oko naładowane, rozmawiam ze smokiem, no i zaczyna sie walka uderzam w niego z całych sił ale odbiera mu to naprawdę mało życia, czasami zdarzy sie krytyczne, ale życie smoka ciągle wzrasta. wystarczy że odbiorę mu 1/5 życia i odsunę sie aby uniknąć ognia lub wypić eliksir - smok znowu ma całe życie i wszystko od nowa... Mam 27 lvl oko inosa załadowane, poziom walki bronią dw. 60%, 100siły, jak to możliwe że tak sie dzieje??? Prosze o szybka i konkretną odpowiedź.      

kamil pruski:
TO normalne w nocy kruka smokom życie się samo regeneruje najlepiej je zabij z kuszy albo czarami.

Isentor:
To takie utrudnienie, które przyniosła ze sobą noc kruka. Nie da rady zrobić nic innego jak znaleźć sobie lepszą broń, nauczyć się lepiej walczyć, zwiększyć parametry pijąc mikstury i czytając tabliczki. 27 lvl to mało jak na ten rozdział powiedziałbym, że bardzo mało. Musisz potrenować ewentualnie wesprzeć się czarami. Możesz poczytać temat z opisem jak w łatwy sposób wykończyć smoka. Userzy podali tam naprawdę sporo cennych porad.

m-p:
no dobra potrenuję, ale to troche dziwne, że niemoge go zabić :D:D:D no nic mówi sie trudno

kamil pruski:
No cóż musisz trochę poćwiczyć i zdobyć lepszą broń ja pokonałem smoka jak miałem 130 pkt siły jak tyle będziesz miał sprubuj ponownie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej