Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Starzy przyjaciele
arts1991:
Nie wiem co do tego , na pewno się pojawi nasza czwórka , oprcz tego bohater gry , ma być tak zapowiadalo , w niedawnym newsie
mentos:
myśle że pojawią się pojedyncze postacie z G,Gothic 2,Gothic 3 np Diego, Gorn, Milten, Lester, Lee, Lares inne postacie które przeżyły Gothic 3 nie zależnie od ścieżki
YanCo:
A ja chciałbym ujrzeć starych przyjaciół takich jak:Diego,Milten,Gorn,Lester,Lee,Lares,Angar,Thorus,Magowie wody,Xardas,Wilk,Cord
Dingers:
--- Cytat: Vlades w 29 Październik 2007, 15:43:14 ---Oczywiście mam nadzieję, że będą starzy przyjaciele, a szczególnie:
- Diego
- Gorn
- Lester
- Milten
- I oczywiście Xardas!
Ale nie chciałbym aby dali imię dla naszego bohatera, a jeśli tak to do poprzednika, przecież można przejść grę po stronie, np. Adanosa, a wtedy królem chyba nie zostajesz. Co do reszty ludzi (starych przyjaciół) to mnie nie obchodzą, no może Lee mógłby jeszcze być ale do innych nie mam sentymentów, czy jakoś tak!
--- Koniec cytatu ---
Diega,Gorna,Miltea i Lares chcialbym ujzec w gothic 4 ale xardasa nie bo tylko wykozustywal bezimiennego i to mi sie w nim nie podoba
Lord Diego:
Diego,Milten,Gorn,może Xardas,Magowie Ognia,Magowie Wody,Lester,Pedro jako przywódca np.bandytów,Lares,Joergen,Thorus,Lee,Torlof,Skip,Greg i paru najemników...wiem że Pedro jako przywódca jakiejś gildii brzmi banalnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej