Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Starzy przyjaciele

<< < (8/10) > >>

Kirgo32:
No fajnie by było gdybym grając w Arcanię spotkał gdzieś np. Diega. Ale też mam nadzieję, że ich twarze nie zmienią sie tak, że widząc ich zastanawiali byśmy się kto to jest. Więc powiem tak: Chcę ich zobaczyć w G4, ale jeśli mają mieć jakieś dziwne ryje, to lepiej żebym ich tam nie widział. :-*

Ulather:
JA bym chciał zobaczyć najbardziej mordę Wrzoda Hahaha . SZczerze chciałbym  zobaczyć Gorna bo przecierz on jes z wysp Południowych i gra bedzie sie tam podobno toczyć .

Kamilo246:
Mam nowe informacje ze na stuwe no moze na 50% zobzczymy ich w grze na 100000% zobaczymy beziego a innych na 50

Lney:

--- Cytat: Arti w 18 Wrzesień 2007, 15:54:30 ---Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera " 

--- Koniec cytatu ---
Jak by była opcja dialogowa do zapytanie się bezia jak ma na imie to pewnie wyglądało by to tak:
-opcja 1
Ja:jak masz na imie
Bezi:nazywam się
Ja:Nie obchodzi mnie jak masz na imię
LOL
-opcja 2
Ja:jak się nazywasz
Bezi:eeeeeem , nie pamiętam przez poprzednie 3 części i 2 dodatki się nie przedstawiałem

Ainur:
Po co nam jakieś stare dziady bezzimiennego,niechciałbym żeby gothic 4 był jak poprzednie części to było by bardzo nudne,lecz niestety chyba ich zobaczymy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej