Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Starzy przyjaciele

(1/10) > >>

Arti:
Jak myślicie czy SpellBound, da nam okazje zobaczyć starych przyjaciół z poprzednich części, czy również, chcieli byście ich ujrzeć?

Ja bym był za ujrzeniem starych znajomych, dzięki temu, jakieś takie wspomnienia, będą nam wracać, gdy będziemy grać w najnowszą część, ale też będziemy mogli zobaczyć, czy SpellBound bardziej weźmie sobie "wygląd" postaci. W końcu Gorn, jest silnym wojownikiem, więc powinien być typem " pakera " a i tak wygląda jak każdy z poprzednich części.

Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było napewno takim mini " podsumowaniem bohatera "  

Elrond Ñoldor:
Po przeczytaniu wywiadu z Jochem Hamma z firmy Spellbound dowiadujemy się, że ujrzymy naszych starych przyjaciół. Jest to świetny pomysł, gdyż Gothic przez to nie straci swojego klimatu, fabuł(?) i tego do czego wraca każdy gracz gdy odpali tą sagę.

A co do pomysłu żeby dowiedzieć się jakie Bezi ma imię, to oczywiście, nie będę lamentował i krzyczał jak to zrypali tą zagadkę. Po prostu chłodno się z tym zapoznam z nutka ciekawości w oczach. Oczywiście jeśli ukażą jego imię, a gdybać o tym można do 2008 roku.

Pozdrawiam(?)

bemol05:
Powinni się pojawić: Gorn, Milten, Diego, Lester, Lee, Lares, Wilk, Torlof, Cord, Cavalorn,Thorus, Angar, Pyrokar, magowie wody, druidzi z G3, Tizgar, Bandaro, Hogar, Wenzel, Marcus, Xardas, kilku orków z G3, jacyś ich najemnicy(dwóch albo trzech), Javier.

fulkim:
Imie beziego powino byc  ujawnione BO jak kończymy g3 jako wojownik innosa to zostaje on królem myrtany i co jak sie nazywa nasz król? Bezziemny Władca Myrtany! Za króla Bezziemnego! Troche dziwne nie sądzicie?A co do "ziomów" powinni miec podobne twarze co w G1 i G2 bo w G3 to są bardzo słabo zrobione.

Vlades:
Oczywiście mam nadzieję, że będą starzy przyjaciele, a szczególnie:
- Diego
- Gorn
- Lester
- Milten
- I oczywiście Xardas!

Ale nie chciałbym aby dali imię dla naszego bohatera, a jeśli tak to do poprzednika, przecież można przejść grę po stronie, np. Adanosa, a wtedy królem chyba nie zostajesz. Co do reszty ludzi (starych przyjaciół) to mnie nie obchodzą, no może Lee mógłby jeszcze być ale do innych nie mam sentymentów, czy jakoś tak!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej