Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Starzy przyjaciele
BeoWolf:
Moim zdaniem wystarczą:
Diego
Gorn
Milten
Lester
Lee
Angar
Xardas
Vatras
Akasemis:
Powinni być:
Diego
Gorn
Lester
Lee
Xardas
Saturas
Vatras
Milten (NAJWAÂŻNIEJSZY !!!)
Ufff i to chyba szyscy
kristoforus:
Dużym plusem dla SB byłaby możliwość kontynuowania przygody w G4 wg zakończenia Gothic 3... np. jeśli zakończyliśmy grę zabijając Zubena i wypędzając orków to nie powinniśmy mieć możliwości spotkania Thorusa lub Angara, analogicznie w odwrotnej sytuacji nie spotkalibyśmy ludzi związanych z Rhobarem lub Magami wody (konflikt z Asasynami). to byłaby rzeczywista kontynuacja przygody Bezimiennego
arts1991:
Czytałem , gdzieś na ofrum ze pojawi się te postacie z Gothic 1-Gothic 3 , tych co zabralismy no i Thorus
Baś-ka:
--- Cytuj ---Czytałem , gdzieś na ofrum ze pojawi się te postacie z Gothic 1-Gothic 3 , tych co zabralismy no i Thorus
--- Koniec cytatu ---
No tak tylko że gra za dwa lata i nic jeszcze pewnego nie ma. Przyjaciół z głównej paczki może tam nie być, mogą tam być jakieś drugoplanowe ale wątpie że będzie nasza główna paczka. A po za tym to już pewne że bezimiennego nie będzie więc nie piszcie już że chceice beziego bo i tak go nie będzie . Twórcy tylko tak zapewniają żebyśmy kupowali grę a myślę że kiedy przyjdzie co do czego to i tak naszych przyjaciół nie będzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej