Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Starzy przyjaciele

<< < (5/10) > >>

Onar:
No nie wiem. Ja bym chciał zobaczyć swoich przyjaciół, ale nie wiem czy na pewno będą. W końcu akcja bedzie się rozgrywała przed barierą. A ich poznaliśmy w czasie bariery.

pozdro, Onar.

hiena:

--- Cytat: Arti ---Jak myślicie czy SpellBound, da nam okazje zobaczyć starych przyjaciół z poprzednich części, czy również, chcieli byście ich ujrzeć?

Ja bym był za ujrzeniem starych znajomych, dzięki temu, jakieś takie wspomnienia, będą nam wracać, gdy będziemy grać w najnowszą część, ale też będziemy mogli zobaczyć, czy SpellBound bardziej weźmie sobie "wygląd" postaci. W końcu Gorn, jest silnym wojownikiem, więc powinien być typem " pakera " a i tak wygląda jak każdy z poprzednich części.

Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera "  
--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi się, że mogą dać odmłodzonych starych przyjacieli bo jak mi wiadomo rozgrywa się to przed kolonią... Lee, Gorn , a milten to pipa jego tam nie trzeba chyba że jakiegos bardzo młodego.

Adanos92:
Ja również chciałbym ujrzeć starych przyjaciół z poprzednich części Gothica. Firma SB mogłaby mogłaby zrobic cos takiego że można się przemieszczać między Khorinis a Myrtana coś w ten deseń :)
dodac jaies nowe krainy i w ten sposób odwiedzili byśmy wszystkich starych znajomych :) Pozdro for all

Diegomir:
Czy naprawde nie rozumiecie, ze nie zdradzono imienia bezimiennego zeby kazdy mogl tam wstawic swoje imie?

Orkowy troll:
ja mysle ze fajnie by bylo gdyby się pojawili milten xardas pyrkar inni magowie ognia i wody vatras gorn diego lester lares nowi najemnicy i paladyni lee benet giron    

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej