Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co po gothic?

<< < (2/4) > >>

Nefarius:
Ja mam nadzieje ze gothic 3 bendzie wspaniałą grą co jednak jest pewne i ze da sporo godzin dobrej zabawy, modyfikacje do tej części zapewne pojawią sie i to dość szybko. PB bendzie musialo wydac g4 dla fanów tej serii , albo jakaś inna firma to przejmie, tak jak Heroes 5 ...  

momo:
Nawet jeśli by nie było kolejnych części to świat w Gothic 3 będzie tak duży, że długo nie braknie tematów do rozmów. Zawsze w grze można odkryć coś nowego, a nawet jeśli nie, to tak jak mówiono wcześniej na pewno pojawią się mody do gry, co prawda w Gothic 3 będzie to troche bardziej skomplikowane niż w trzeciej części, ale na pewno ktoś się w końcu tego podejmie.

Casano:
Strona jak i forum, napewno będą istnieć długie czasy. Jesteśmy stroną poświęconą grom Gothic, i wszystkim co z nią związane. Tak jak powiedzieli poprzednicy, sa modderzy, którzy swietnie wykonują swoją robote, i to własnie dzięki nim Gothic nam nie powinien nigdy się znudzić. Dlatego niema co się martwić, ponieważ PB oficjalnie ostatniego słowa nie poiwedzialła.

Khaleb:
Ja osobiscie jestem pewny, ze bedzie nastepca G3 poniewaz :
A-nie moze zabraknac nam tej gry
B-tworcy sa jeszcze mlodzi:P
C-PB ma chce miec jeszcze troche zysku:D

Smoke:
Ja w przeciwieństwie do was się cieszę, że to ost. część Gothica.
Bo jak by mi dowalili grafikę 4D ( :P ) w Gothicu 4, to mój
komp by chyba eksplodował. Ledwo co mogę grać w Gothic'a III,
a Gothic 4?  

Nawet o tym nie chcę myśleć... :P

No, ale jakby zrobili jakąś inną gierkę, podobną do Gothica, ale
z normalnymi wymaganiami... to bym się cieszył  

Pozdro  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18