Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co po gothic?

<< < (4/4)

Cord12:
Według mnie nie będzie Gothic 4 ponieważ w g3 są wiele różnych ścieżek i każda kończy się zupełnie inaczej na końcu gry.np gdy pomożesz ludziom lub orkom to kto będzie rządził Myrtaną w G4?

Sir_William:

--- Cytuj ---Kury znoszącej złote jajka się nie zabija
--- Koniec cytatu ---

Akcja Gothic IV nie musi być rozgrywana na terenach Kontynentu i Khorinis. Może przeniesiemy się gdzieś dalej? Odkryjemy nowe cywilizacje? Może zostanie rozwiązana zagadka z Gothic II: Noc Kruka dot. społeczności, jaka została zgładzona przez Adanosa? Na razie musimy się domyślać co przyniesie nam dodatek do ostatniej (teoretycznie) części naszej ulubionej gry, jaką jest Gothic. Odpowiadając na pytanie, jakie jest zadane w temacie "Co, po Gothic?" Po Gothic będzie kolejna gra z ręki Piranha Bytes. Jednak na pewno będzie ona utrzymana w klimacie Gothic. Możliwe, że stworzą kolejną grę, jaka toczyć się będzie w świecie znanego nam z Gothic i będziemy się natykać na Bezimiennego i jego towarzyszy? Pamiętacie (jeżeli graliście) co było umieszczone w GTA: San Andreas? Wszystko działo się 6 lat przez "trójką". Może kolejny Gothic, bądź coś innego, będzie właśnie opowiadać o wydarzeniach, kiedy bariera była nowatorskim pomysłem. Bądź wcielimy się w jakiegoś wojownika i stworzymy historię jaka miałaby zapobiec wydarzeniom z Gothic I? Pomysłów jest wiele, tak samo jak fanów serii, i to właśnie przez ten czynnik Gothic nie powinien zginąć.

Dalszą dyskusję odsyłam do podobnego wątku - Arkhan

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej