Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co po gothic?
Ret Sam:
Witam. Słyszałem że dodatek do G3 będzie ostatnią częścią. Co będzie po gothic? Albo raczej co będzie z tym forum? Wiem że będziemy dalej grać w gothica ale jak go przejdziemy i będziemy wiedzieć że już nie będzie więcej części, to w co będziemy grać? Lepszej gry od gothica chyba nie ma. Może panowie z Pirania Bytes stworzą nową grę, podobną do gothica... Gdy tak myślę że to będzie ostatnia część gothica, to aż się łezka w oku kręci . Nie wiem jak wy ale dla mnie to dziwnie będzie bez gothica. Znacie jakieś podobne gry?? Aż mnie brzuch zaczął bolec jak o tym pomysłałem...
PZDR
Isentor:
Eh...po prostu przetrwa po wsze czasy...
Dam ci przykład grę Diablo wydano bardzo dawno temu...na początku na stronki oraz fora o tej tematyce tętniły życie z biegiem lat kiedy blizzard ogłosił, że nie będzie kontynuacji serwisy podupadały...od czasu do czasu znajdywali się nowi gracze i fora jakoś istniały...teraz gdy po tylu letniej przerwie ogłoszono iż trwają prace nad Diablo 3 wszystko zaczyna się odradzać a gdy wyjdzie gra portale odzyskają swoją dawną świetność.
Więc jeśli nawet Gothic 3 i jego dodatek mają być (na razie) ostatnimi częściami to wierz mi że PB długo nie wytrzyma i po kilku innych nieudanych grach wyda Gothic'a 4.
ini:
Hmmmm szkoda ale może to nie będzie ostatnia część może zmienią zdanie i zrobią gothica 4 ( mażenia ) ja przeczytałem twój post też mnie brzuch rozbolał i pomyślałem na co ja będe czekał teraz czekam na gothic 3 potem na dodatek a potem?? Ale gothic zxawsze pozostanie w mej pamięci.Ehhhh
Thoro:
--- Cytuj ---o w co będziemy grać?
--- Koniec cytatu ---
Ehh... przecież scena modderska ciągle się rozwija. Choćby w polsce, możemy się spodziewać kilku świetnych modów oraz kolejnych spolszczeń zagranicznych produkcji. Niestety nadal mało kto interesuje się modami i kojarzy je jedynie z kilkoma nowymi drzewami. Zapewniam, że w tej dziedzinie jest w co grać.
Szczerze mówiąc, jestem bardziej przejęty premierami polskich modyfikacji, niż premierą G3...
A co będzie z forum? Będzie żyło... przecież to oczywiste, że każde podobne forum o tej czy innej grze schodzi w końcu na nieco bardziej luźne tematy a sama gra robi się tematem podrzędnym.
--- Cytuj ---na dodatek a potem??
--- Koniec cytatu ---
Jak mówiłem, na mody. Czy one są na prawdę, aż tak złe? Większość jest krótka jednak zapewniam, że jest w co grać. Wszyscy jarali się Nocą Kruka, która nie była niczym przełomowym a sam projekt można porównać choćby do Diccurica tak więc czemu brak zainteresowania modyfikacjami?
Ja w każdym razie mam nadzieję, że ówcześni użytkownicy zostaną z nami po wsze czasy, aby dyskutować na tematy różne ściślej nie związane z serią gier Gothic.
DeadFish:
Noca Kruka wszyscy sie jaraja, tylko dlatego, ze ten produkt robi PB, a nie np. Druzyna Budynia. To jest cos oficjalnego, z pudelkiem i plyta, cos, co znajdzie sie na polkach sklepowych.
Co do tematu, to wystarczy, ze zainkasuja odpowiednia ilosc forsy za G3 oraz dodatek, i po prostu nie beda mogli zrezygnowac z takiego zrodla forsy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej