Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy myśliwy
Kereth:
Mi się najbardziej podoba Logan jest nawet,nawet dobry mysliwy Cavalorn tez moze byc
Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, co do treści i długości Twojego postu - [Boba Fett]
MenThor:
Ja głosuje na Cavalorna. Już od dawna poluje łukiem i naucza zainteresowanych. Napewno ma wielkie doświadczenie, bo już niejedną bestie zabił. Skoro w kolonii był uważany za świetnego myśliwego to także w Khorinis polował i pomagał Wodnemu Kręgowi dzięki swym umiejętnością.
Devristus Morii:
Cavalorn.... Zdecydowanie najlepszy myśliwy. Po za tym najlepszy przyjaciel Beziego na początku NK.
Po za tym jest członkiem Wodnego Kręgu-to też o czymś świadczy.
Tylko jednego nie rozumiem:
Po co on nas bierze do skopania tyłków bandytów jak ich sam rozwala
Gestath też jest dobra- nie moge zaprzeczyc
Ret Sam:
Najlepszym myśliwym jest zdecydowanie Gestach.ÂŚwiadczy o tym jego zbroja,miecz i miejsce zamieszkania.Poza tym Gestah poluje na silne potwory takie jak:
-Jaszczuroczłeki
-Ogniste jaszczury
-Jaszczury
-Orkowie
-Cieniostwory.
I wiele wiele innych silnych stworzeń.
Itrogash:
Według mnie najlepszym mysliwym jest Gestath. W końcu nie każdy poluje na tak poyężne stwory, jak ogniste jaszczury czy smocze zębacze. Poza tym ma niezwyjle fajną zbroję i mieszka w niezwykle niebezpiecznym miejscu. Już samo to, że odważył się pójść do Górniczej Doliny coś o nim świadczy. Poza tym sporo umie i potrafi nas nauczyć wielu przydatnych rzeczy.
Pozdro .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej