Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Khorinis vs. najemnicy
Dowódca Paladynów:
Moim zdaniem najemnicy by wygrali.Oto plan:
Lee mógłby wysyłać co jakiś czas kilku chłopaków w okolice miasta.Gdy już zebrałaby się duża armia zaczekali by do nocy,a w nocy zaatakowaliby miasto.Najpierw zabiliby paladynów,potem wykończyliby straż a następnie obywateli.
Alan5253:
Zakładając że nikt nie wypłynął z wyspy (chodzi mi na Isgaroth).
Lee jako dobry dowódca obmyślił by super plan ja teraz wcielę się w jego rolę :P .
To tak na początek wysłałbym Bezimiennego do górniczej doliny żeby otworzył bramę orkom (jest to możliwe bo już otwierałem), później szybko wrócił by do miasta i powiedział Lordowi Hagenowi że orkowie sforsowali bramę i długo się nie wybronią. Wtedy pewnie Hagen wysłał by większość swoich żołnierzy by im pomogli i wtedy w mieście by nie pozostało wielu paladynów. Wysłał bym w pierwszej linii ÂŁowców Smoków i kilku najemników żeby zaatakowali tą bramę od strony wieży Xardasa (sorki ale długo w to nie grałem i już nie pamiętam która to) wtedy pewnie większość wojsk ruszyła by na pomoc tam wtedy po krótkim czasie reszta Najemników zaatakowałaby drugą bramą i wtedy przy stracie ludzi myślę że Lee by wygrał.
Vendetta:
Każdy mógłby wygrać...
Najemnicy:
Jeden z najemników stara się o obywatelstwo w Khorinis. Po byciu czeladnikiem wstępuje do straży. Poznaje tajemnice Straży miejskiej, ich słabości i mocne strony. W nocy wykrada się na farmę Onara i mówi o sytuacji w mieście.
Najemnicy palą farmę Akila i Lobarta, aby Khorinis nie było zaopatrzone w pożywienie. Po kilku dniach w nocy wkroczyliby do miasta "po cichu", i zaczęliby od komnat strażników, zabijając ich sybko i bezszelestnie. Uśmierciliby przywódcę paladynów i straży miejskiej. Na końcu podpaliliby sklepy i domy.
Khorinis:
Najemnicy wkraczają do Khorinis nocą. Zaalarmowani paladyni rzucają deszcz ognia skierowanym przeciw najemnikom. Straż zajmuje się niedobitkami, a paladyni walczą z następnymi zastępami rozbójników.
Tangel:
Ale jak niektórzy mówili że Bennet zrobi zbroje i miecze. Nie zrobił by ich bo przecież by go zabili:P
Pan Mroku:
może Lares by go wyciagnol wczensiej?Mozliwe bo Lee gadal ze kombinuje jak uwolnic.A lLares jest cwany i tez by zaczol od do niby widzial i by się dowiedzial ze klamie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej