Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Khorinis vs. najemnicy
Ret Sam:
Dopuki Lee będzie przywódcą najemników to do takiej wojny napewno nie dojdzie.Jednak gdy by mu coś odbiło albo Sylvio by został przywódcą najemników to kto wie...
Nawepwno wygrali by Strażnicy/Paladyni.Największym plusem u nich jest to że mają 10 razy większe odziały niż najemnicy.Armia królewska ma poza tym lepsze (troche )zbroje.Najemnicy/ÂŁowcy Smoków mają zato lepsze miecze.Ale napewno puki Lee będzie przywódcą najemników to do wojny nie dojdzie...
Pozdrawiam!!!
Kapi Pogromca:
Ja sądzę, żę obie strony mogłyby wygrac. Najemnicy nie walczyliby napewno w otwartej walce. Walka przy murach miasta to szaleństwo. Myślę, że Lee wysłałby skrytobójców aby zabic najważniejsze osoby w mieście,k wtedy nastąpiłby nagły spadek moralów u Straży i Paladynów. Myślę, że Lee nie chciałby wybijac calego miasta tylko najważniejsze osoby które przyczyniły się do śmierci Benetta . Ale gdyby Straż się dowiedziała ( nie wiem z kąd ) o tym i wytropiłaby ich ( wątpię, żeby bili zdolni bo Bezio im wszystko załatwiał a sami nie ruszali swoich czterech liter ze stołków ) to napewno stałoby się im to samo co Benettowi. Taka jest moja teza.
Pozdro.
Jasio:
Gdyby zaatakowali w dzień, już po chwili ich by nie było. Lee podzieliłby wszystkich na 3 grupy, 1 podeszła by do wschodniej bramy, 2 do zachodniej, 3 odeszłaby zamek i przypłynięła morzem, niezapominajmy że w mięście jest też Lares i Diego, są sprytni i cicho wykonują swoją robotę. Lare idzie zabić strażników przy jednej bramę, Diego przy drugiej, na sygnał ludzie Lee wkraczają do miasta i po cichu eliminują strażników i paladynów.
Laress:
Gdybym byl lee zrobil bym to tak :
podkradl bym sie do ratusza w przebraniach lub cos tym stylu !
wyrżną bym wszystkich paladynów w ratuszu ! (oczywiście pod osloną nocy)
Porwał bym hagena i gubernatora za których ich życie bym zażądał żeby wszyscy paladyni w miescie się poddali i żucili broń !
Potem by Lee se wybrał jak chce sie mścić
troche prostacki plan ale mi sie spieszylo :/ i wychodzilem z domu :P !
RdzewekPL:
No cóż jesłi chodzi o łowców smoków to raczej tylko cipher, Rod i gorn by pomogli bo reszta to takie idiotki jak sam sylvio ;).
Ale to możliwe że łowca smoków połozy paladyna (jak mamy questa że Keroloth zgubił sakiewke to zawsze loadowałem po bitwie z Janem i tak iagle z 20 razy to wynik był taki --Keroloth 4, Jan 16--)
Więc to raczej świadzy o tym że łowca smoków góruje nad pladkiem :)))
PZDR
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej