Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
System walki w G4
teken_f:
chcialbym aby w systemie walki bylo cos w stylu, ze np zręczność (lub jakis inny parametr np kondycja) miały wplyw na walke, ze np jezeli bohater ma tej "kondycji" 100+, bedzie mogl np nauczyc sie ataku z wyskoku lub czegos innego, aby ten nie bylo to tylko ubogie w "doświadczenie walki bronią x" tylko aby kilka parametrow wplywalo na styl walki xD Ale mam fantazje ...
Meterosexual:
Mam nadzieje, że system walki będzie taki jak w Assasins Cread. Jest podobny do tego z Princ of Persia z mieszanką devil may cry 3. Ale wszystko sie okaże jak wyjdą pierwsze trailery
Resio:
--- Cytat: Onar ---Mi sie wydaje ze w gothic 4 bedzie ten sam styl walki co w gothic 3 tylko że nieco ulepszony. Ale chciałbym zeby był taki styl walki jak mówi szczotex tzn. ÂŻeby były mozliwe ataki z boku, ataki z wyskoku, ataki z przewrotem, ataki z obrotem itp.
--- Koniec cytatu ---
Trudno mówić o atakach z wyskoku gdy twój bohater ma na sobie pół tony stali..
Morti:
--- Cytat: Resio ---Trudno mówić o atakach z wyskoku gdy twój bohater ma na sobie pół tony stali..
--- Koniec cytatu ---
ta ale ja w GII nosiłem najcięszy pancerz i jakoś mogłem skakać wspinać się to i też da się walczyć z góry :D
ale super by było gdy można by było w czasie bitwy kucnąć i walnąć albo taki sposoby walki jak wymienione wyzej
Kirgo32:
Chciałbym, aby w Gothic 4, system walki podobny był do tego z Gothic 3, ale z większą ilością kombosów.ÂŻeby każdego kombosu można było się osobno nauczyć i powinno być kilka rodzajów bloków.Kombosy powinny być osobne na każdego przeciwnika np. kombos na orka, kombos na wilka , kombos na pełzacza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej