Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Mafia 2 oficjalnie potwierdzona
Respev:
--- Cytuj ---Owszem grafika jest ładna, ale Crysisowi nie dorasta do pięt
--- Koniec cytatu ---
N/c, porównujesz dwa odrębne gatunki. Od kiedy to grafika jest wyznaczkiem jakości gry? A GTA to niby ma porównywalną grafikę do Crisisa? Co do screenów, które dał Pan powyżej, wszystko wydaje się ok, tylko te budynki nie za dobrze wykonane. Ogólnie mafia jest dobrą grą, ale warto poczekać na oficjalne wzmianki o drugiej części.
Corrny:
Miła wiadomość, ciekawe tylko jaką wymyślą fabułę skoro główny bohater został zabity...
Po tych screenach widać, że gra nie będzie już miała tego niepowtarzalnego klimatu, no ale pożyjemy zobaczymy.
Wrath:
Bohater na pewno będzie inny tak jak w serii GTA w każdej części był kto inny oczywiście do tego jeszcze muszę dodać że akcja Mafii rozgrywała się w latach 30 a Mafia 2 na przełomie lat 40 i 50 dlatego jest też inny klimat tak jak w GTA.
Corrny:
No i przez tą zmianę bohatera gra traci na wartości.
Wiem, że akcja 2 będzie rozgrywana w innych latach i dlatego inny klimat, chodziło mi o to, że tamten klimat był dużo lepszy ;)
Arkhan:
--- Cytuj ---No i przez tą zmianę bohatera gra traci na wartości.
--- Koniec cytatu ---
Lol ? Skąd to wiesz ? Grałeś, że już wiesz? W przypadku GTA: imho, zmiana bohatera (kolejna zresztą) wyszła bardzo dobrze, bo jest to główne zamierzenie twórców. Ale czy Mafia, to musi być kolejne GTA? Daj Boże nie, fajnie byłoby gdyby nasza kochana mafia pod wodzą Dona Salieriego, miała coś związanego z tą "nową mafią". Nie zapominajmy, że Tom'iemu urodziła się córka, którą pewnie autorzy uwzględnia, w Mafii 2. Ale takie są moje przypuszczenia, spekulacje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej