Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Mafia 2 oficjalnie potwierdzona

<< < (3/4) > >>

Corrny:
No i co, Córką będziemy chodzić  

Stąd to wiem, że np te całe GTA, które 100 razy zmieniało bohaterów zrobiło się takim syfem, że szkoda gadać.
Fakt nie grałem i nie wiem co tam wymyślili autorzy ale przypuszczam, że będzie kaszana.

Wrath:
Według mnie gra nie będzie mieć nic wspólnego z poprzednią częścią jeśli chodzi o fabułę gdyż:
1.Don Salierieri ląduje w wiezieniu i dostaje dożywocie (chodź oczywiście mógł wyjść ale wtedy byłby już stary lub nie żyć w końcu około dwadzieścia lat to nie mało więc jego na pewno nie będzie chodź może miał syna czy coś.)
2.Tomy został zabity jak był stary lecz wcześniej przestał być gangsterem i żył spokojnie.

A więc kto zostanie głównym bohaterem gry? Jak wiemy Tommy miał córkę więc może synem córki Tommiego ja w tej postaci z screenów widzę lekkie podobieństwo do Thomasa Angelo chodź stary już jestem i oczy już nie te co 2 miesiące temu.

--- Cytuj ---Stąd to wiem, że np te całe GTA, które 100 razy zmieniało bohaterów zrobiło się takim syfem, że szkoda gadać.
--- Koniec cytatu ---

Zdania są podzielone   .
Ale sam pomyśl gry z serii GTA dzieją się w różnych czasach raz są to lata 80 (Vice City chodź czy to 80 były to nie pamiętam) a raz 90 (San Andreas) więc nie możliwe żeby cały czas był ten sam bohater. W SA były nawiązania do poprzednich części (Salvatore, Kent).

albin:
Ja się cieszę się  że wyjdzie Mafia 2 jedynka była świetną grą i mam nadzieje że autorzy nie będą specjalnie troszczyć sie o grafikę tak jak w G3 a zatroszczą się o fabułę. Miejmy nadzieje że gra nie będzie zbugowana bo autorowi będzie chodziło o czas jej wydania. A co do głównego bohatera gry to sądzę że to będzie wnuczek Tommego czyli syn jego córki ;P

Thorus15:
Nie, ja wolę GTA od Mafii, chociaż nie bardzo potrafię uzasadnić dlaczego. Chociaż dlatego że GTA, jest takie bardziej gangsterskie. Ale zobaczymy gdzieś w jesieni spróbuję se wyskrobać pierwszą część.

Tiw:

--- Cytat: albin ---A co do głównego bohatera gry to sądzę że to będzie wnuczek Tommego czyli syn jego córki ;P

--- Koniec cytatu ---

Tak jasne córka Tomma urodziła syna w wieku 15 lat i będziemy kierowali przygodami pięciolatka z Tommy Gunem :P (dla tych którzy mnie nie zrozumieli- akcja Mafi toczy się w latach 30)

--- Cytuj ---Po tych screenach widać, że gra nie będzie już miała tego niepowtarzalnego klimatu, no ale pożyjemy zobaczymy.
--- Koniec cytatu ---

A dlaczego jeśli wolno zapytać?

Oficjalna strona- LINK jak widać zbyt wiele na niej jeszcze nie ma

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej