Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic Soundtrack

<< < (4/5) > >>

DODO:
Soundtrack z Gothica zawsze mnie fascynował. Muzyka jest idealnie dopasowana do otaczającego nas świata. Często to właśnie po muzyce rozpoznawałem, że coś mnie zaraz zaatakuje. Często zatrzymywał się w miejscu i po prostu wsłuchiwałem się w muzykę. Mogłem tak siedzieć godzinami słuchając i wyobrażając sobie różne sytuacje, które akurat weszły mi do głowy.

Ksardax:
Muzyka w Gothic zawsze znakomicie umilala gre. Byla swietnie wkomponowana w calosc, bez niej GoThiC nie stal by sie TYM czym jest teraz. Bezapelacyjnie wlasnie ona z kazda kolejna czescia tej gry dodawala jej jeszcze wiekszego smaku. Dla zainteresowanych:
GoThiC I
GoThiC II
GoThiC III

Dark:

--- Cytat: BalloorT ---Może wie ktoś z kąt można sciągnąc odzelny soundtrack??

--- Koniec cytatu ---

Z gram.pl oczywiście :P Tylko musisz mieć zarejestrowaną tę gre.

soundrack jest wspaniały, bębny i inne instrumenty doskonale oddają klimat Gotycki, liczyłem od początku jednak, że pojawi się tam zespół IN EXTREMO, ale jednak się przeliczyłem, do czasu kiedy to znaleziono trick, aby przywołać ten zespół na scene obok Starego Obozu.

Mater of the Death:
No zgadzam się z wami. Muzyka w Gothicu I jest najlepsza z całej trylogii. Wprowadza  w  niesamowity klimat. Również dzięki tej pięknej i nastrojowej muzyce zawdzięczamy sukces Gothica I

Mater of the Death:

--- Cytat: IsentoR ---Eh...żal... Przeczytaj choć raz posty w danym temacie a nie piszesz w cały świat jakieś bzdety. Większość osób wychwala soundtracka więc twoje bezsensowne dopiski są bezsensu. Tyczy się do tego jak i innych tematów...

--- Koniec cytatu ---

Główne pytanie autora tematu jest "co sądzicie o muzyce?" więc ja na nie odpowiadam. Twój post jest jeszcze bardziej niepotrzebny, jak chciałeś mi to powiedzieć mogłeś wysłać wiadomość prywatną, żal mi Ciebie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej