Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (35/58) > >>

Rygo:
Pytanie z cała pewnościa dotyczy reali koloni a tam według mnie najlepszym przywódcą był Cor Angar. To on powstrzymał rozpad obozu na bagnie po śmierci Jaśnie Oświeconego to on był doskonałym wojownikiem (wzó dla swoich ludzi co jest bardzo ważne) i to on budził wielki respekt wśród wszystkich strażników.

Damsem:
moim zdaniem to Lee jest najlepszy

1.Gomez mysli tylko o sobie co powiedziala wiele osob w koloni
2.Lares to raczej zlodziejaszek a nie przywodca
3.Cor Angar  hmm... tez móglby byc,ale on to raczej chce mieć swiety spokoj od wojaczki
4. a Lee byl generalem i wie jak się rzadzi

Stanowczo Lee

szymon(bezimieny):
a uwarzam ze najlepszy jest gomez nieda sobie dmuchac w kasze i jest najsilnieszy w cale koloni dla tego nikt z nim nie ma szans a po drugie zonidzi nawienkszym w wszystko zaopatrzonym starym obozem i ma kontakt z swiatem zewnentrznym

Dowódca Paladynów:
Jak dla mnie, to najlepszym przywódcą jest Gomez. Mimo, iż chowa się za zgrają strażników i magnatów, którzy ochraniają go i pilnują, aby nic mu się nie stało, to jest to jednak wielka postać i prawdziwy przywódca. Gomez, jak wiemy był więźniem w kopalni, jeszcze przed powstaniem Bariery. Szybko zaskarbił sobie poparcie i przyjaźń innych, następnie wszczął bunt i został okrzyknięty nowym przywódcą obozu. Nie wszyscy się z nim zgadzali, lecz na tym przykładzie możemy zaobserwować jak silny i władczy jest to człowiek. Umiejętnie kierował poczynaniami obozu, wybierał otaczających go ludzi i dyrygował nimi niczym prawdziwy władca. Zapewne jest niezgorszym wojownikiem i niejednemu to pokazał, niestety, jak każdy ma też wady - jest porywczy, wybuchowy i gwałtowny, aczkolwiek ma w tym swój cel i pragnie jak najlepiej dla swoich ludzi i mu się to udaje.
Pozdrawiam,

wiedzmin4269:
Zdecydowanie dobrym przywódcą jest Lee gdyż:

1.Był najlepszym generałem armii króla Rhobara
2.Zna się na wojaczce
3.Dobrze zorganizował Nowy Obóz(Jescze z Laresem - przywódcą szkodników oraz z Saturasem - Najwyższym magiem z Kręgu Wody)
4. Jest Uczciwy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej