Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
zefir:
Moim skromnym zdaniem najlepszym przywodcą jest Lee. On szanuje swoich ludzi tak samo jak oni szanujaą jego i nie zostawia ich na pastwę losu. Każdy jest dla niego ważny tak samo chyba, że bedziesz z nim lecieć kulki. Lee RULEZ.
Popr. błędów, staraj się użwyać polskich znaków. [Arthas]
MenThor:
Myślę, że najlepszym dowódcą jest Cor Angar. Tylko dzięki niemu OB nie oszalał po wieści o ÂŚniącym. Jest świetnym wojownikiem i wie kiedy trzeba uderzyć. Prowadzi ugodową i przyjazną politykę i zawsze zdaję sobię sprawę z powagi sytuacji. Można się do niego odzywać (nie to co do innych Baali), lecz jeśli się go dobrze nie zna to i tak nic nam ważnego nie powie. Głos na Cor Angara.
ZewNocy:
Stawiam na Lee poniewaz ma duze doswiadczenie w dowodzeniu byl przeciez najlepszym generalem krola Rhobara II . Jest poteznym wojownikiem i taktykiem . W przeciwienstwie do Gomeza nie chowa sie za Magnatami ktorzy pilnuja jego tylka . Noi jest swietnym kumplem To tyle
Bezimienny:
Moim zdaniem najleprzy przywódca to Lee jest spokojny i jest spoxix aha i zawsze można na niego liczyć
Pisz dłuższe posty. [Arthas]
x4rd:
Dla mnie najlepszym przywódzcą jest Lee.jednym z powodów dla którego go wybrałem jest to,że przed wtrąceniem do bariery był najlepszym generałem w królestwie,m.in. zasłużył się w bitwie o Varrant(na słynncyh bagnach).Jest z natury chłodny,lecz potrafi utrzymywać dyscyplinę,jest też IMO doskonałym strategiem-dlatego mój wybór padł na niego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej