Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Soundtrack Gothic 3
Anmarius:
Gdy pierwszy raz usłyszałem sundtrack Gothic'a, to byłem zdziwiony. Był najlepszy, jaki kiedykolwiek słyszałem. Klimatyczna, dobrze dobrana do gry... Straszna, gdy jesteśmy w jaskini, spokojna gdy jesteśmy w miastach, głośna i gwałtowna, jak walczymy. ÂŚwietnie dobrana muzyka do gry, szczególnie, gdy jesteśmy w Monterze.
Pozdrawiam,
Travis
Dark:
a mnie in extremo nie zawiodło, fakt wcześciej ich kawałki były lepsze, ale nie znacznie. Ja nie narzekam, podoba mi się i tyle : szczególnie fajna jest muzyczka z intra naprawdę dobry kawałek, pzdr.....
Czesiu:
Muzyka z Gothic III bardzo mi się podoba. Moim zdaniem jest tak samo świetna jak w poprzednich częściach. Udało się to orkiestrze, naprawdę.Moim ulubionym kawałkiem jest tło muzyczne, które leci gdy wędrujemy po w palących słońcu pustyni , krainie asasynów. Jest bardzo dobrze dopasowane do otoczenia. W ucho wpadł mi również utwór, który możemy usłyszeć włączając menu Gothic III. Ogólnie Soundtrack z Gothic III stoi na bardzo dobrym poziomie.
Elrond15:
Teraz gdy mam tę grę, i ją przeszedłem, włączyłem, żeby sobie trochu pochodzić, i w pewnym momencie zacząłem się wsłuchiwać w muzykę, zatrzymałem Beziego, włączyłem na fulla głośniki i tylko słuchałem, ta muzyka jest boska, cud, miód i tyle.
Kirgo32:
Muzyka w Gothic III jest naprawdę świetna! Najczęściej idealnie pasuje do otoczenia i poprawia klimat w grze.Moim zdaniem najbardziej udanym kawałkiem w grze jest ten gdy wędrujemy po lasach i łąkach Myrthany.Nie ma co się nad nim rozpisywać, ponieważ jest on poprostu świetny, tak samo jak cały soundtrack Gothic III.Widać, że realizatorzy gry wydali na to dużo pieniędzy i naprawde chcieli, aby muzyka wypadła dobrze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej