Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Soundtrack Gothic 3
Maciomaniak:
Co sądzicie o muzyce z gry Gothic 3?
Na oficjalnej stronie (Oficjalna strona "Soundtrack Gothic 3") zamieszczone zostały 3 utwory prezentujące muzykę z Gothic'a.
Gdy pierwszy raz to usłyszałem to mnie poprostu zatkało. Ta muzyka jest piękna... orkiestra wyraźnie zrobiła swoje. Poprostu tak kapitalnych klasycznych utworów jeszcze nigdzie nie słyszałem.
To jest boskie... Dodac do tego klimat, fabułę i grafikę... Gothic robi się grą idealną. Dobrze że w oficjalnej wersji zostaną wyeliminowane wszystkie błędy z tych filmików na gamestar. Koleś wyraźnie mówił że gra w wersje "premaster". Dodał też że w pełnej wersji błędów takich napewno nie będzie.
No ale wracając do muzyki... wypowiadajcie się na jej temat!
Arkhan:
Daawno nie słyszałem tak świetnego soundrtracku. Czuje sie nawiązanie do Gothic I... szybka i piękna akcja...nielinowa fabuła, z początku spokojnie a pozniej coraz to bardziej to nasilenie...miód na miód to chce sie słuchać!
W szczególności posłuchajcie Soundtrack-Ausschnitt Title Theme. To przerobiony Medley Gothic III, ale o wiele ulepszony, poprostu arcydzieło.
Isentor:
Titletheme jest przepiękny... początkowo muzyka narasta w pięknym średniowiecznym brzmieniu by następnie wybuchnąć i odegrać znaną nam melodie na trąbce. I ten śpiew pod koniec utworu aż się łza w oku kręci po prostu człowiek czuje się jak by był wśród Varanckich gór.
Tisbethscott również jest to przepiękny utwór a bardziej pieśń...szkoda że jest tak krótki, nie wiem jak wam ale mnie przypomina się melodia odgrywana podczas ukazywania sceny pogrzebanego w świątyni śniącego bezimiennego...intro g2.
Welcome To Varant tego utworu nie mogę przesłuchać gdyż odnośnik na oficjalnej stronie soundtracka nie działa, jeśli ktoś ściągnął go wcześniej bądź posiada go z innych źródeł proszę go o podanie mi odpowiedniego linka.
DeadFish:
Az mnie zatkalo...to jest po prostu G_E_N_I_E_A_L_N_E! Jest to najlepsza klasyczna muzyka jaka slyszalem, a cala muza np. z wowa moze sie schowac...orkiestra naprawde sie wykazala...tylko do tego dodac grafike i fabulke...juz po samej muzie czuc, ze gra MUSI byc genialna!
Dee'mon:
GENIALNE!! Orkiestra naprawde dała z siebie wszystko gra na pewno będzie genialna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej