Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Soundtrack Gothic 3
Arthas:
Po dokładniejszym przesłuchaniu niemal wszystkich utworów z Soundtracku Gothic 3 muszę z całą pewnością przyznać, iż jest on wyśmienity. Całość jest doskonale skomponowana i stoi na równym, wysokim poziomie. W grze, dźwięki i muzyka towarzysząca nam podczas przygód jest dopasowana doskonale i zawsze jest we właściwym miejscu i sytuacji, w jakiej się znajdujemy. Co do samego soundtracku, chyba najbardziej podobał mi się utwór początkowy "Title Theme". Pozostałe utwory także są wspaniałe, a niektóre przypominają mi nieco ścieżkę dźwiękową z "Lord of the Rings". Coś wspaniałego.
Thoro:
Po przesłuchaniu całości, zabrałem się za zapisanie artykuły który w jakimś tam stopniu przybliży graczom repertuar oraz klimat ścieżki dźwiękowej. Poza tym, zawarłem kilka ciekawostek dotyczących orkiestry, kompozytora itd. Zapraszam do czytania: http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=134
Ps. Mimo, że całość przeczytałem 4 razy, a oprócz mnie dwie inne osoby błędy czy też inne powtórzenia mogą występować. Wybaczcie, ale nadal jestem na lekkim kacu...
Plaski:
Heh, może ktoś byłby tak miły i udostępnił tym dla których EK nie starczyło (kiedy pojawiła się informacja o dodatkowych egzemplarzach już było za późno - miałem zapłacone za zwykłą edycję :/) cały soundtrack w MP3? Bo mnie ta muzyka niesamowicie intryguje...
Sir_William:
Osobiście jestem ciekawy czy oprócz tych trzech utworów "błąkają" się po Internecie jeszcze 21 pozostałych ? Jeżeli ktoś ma informacje dotyczące tego proszę odpisać :) Jedynie spodziewam się jeszcze gorszego. Mianowicie, że trzeba by było kupić EK aby odsłuchać całości. :/
Pozdrawiam,
Sir William
Thoro:
--- Cytuj ---Osobiście jestem ciekawy czy oprócz tych trzech utworów "błąkają" się po Internecie jeszcze 21 pozostałych ? Jeżeli ktoś ma informacje dotyczące tego proszę odpisać :)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli już ktoś byłby chętny, to prosiłbym o odpisywanie bezpośrednio na PW do Sir Williama - na forum nie tolerujemy piractwa.
--- Cytuj ---Jedynie spodziewam się jeszcze gorszego. Mianowicie, że trzeba by było kupić EK aby odsłuchać całości. :/
--- Koniec cytatu ---
Bzdury opowiadasz, bo soundtrack dostępny jest między innymi w różnych szopach internetowych np. http://www.rollenspiel-shop.de/infoart_par...40&second=1 . W sklepie raczej go nie znajdziesz...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej