Trochę zmęczeni i obolali ale wróciliśmy z misji sabotażu. Wielki kryształ został zniszczony co za tym idzie moc przybyszy na pewno zmalała, ponieważ nie mają już stałego źródła energii. W mieście draconi powitali nas wiwatami i okrzykami szczęścia. Dzięki nam mają teraz jakąś szansę na przetrwanie. Elish Ehru ponownie zaprosił mnie na naradę w namiocie starszyzny...
Jakiś dracon podszedł do moich ludzi, był odziany w płytową zbroję a w ręku dzierżył katanę. Spojrzał na stojące przed namiotem osoby i rzekł...
- Jestem Kash-Ru syn wodza tego miasta. Obejmuje posadę dowódcy naszych wojsk. Ojciec kazał mi powiadomić was o ewentualnym ataku przybyszy. Wątpię by puścili taki występek płazem. A poza tym już od dawna planowali atak. Teraz kiedy nie mają już nic do stracenia pewnie zechcą zniszczyć i nas. Wolimy być przygotowani na każdą sytuację. Więc tam w tym wozie leży trochę zbrój oraz oręża. Przejrzyjcie je i wybierzcie co lepsze. Magowie będą musieli jeszcze poczekać, IsentoR załatwia teraz kilka spraw a to on ma być odpowiedzialny za kostury oraz zaklęcia.
//Każdy może sobie wziąć tylko jedną rzecz, każda z nich posiada maksymalne parametry. Pamiętajcie by nie zabierać broni, którą nie umiecie się posługiwać ze względu na jej poziom. Dostępne rodzaje zbrój: Skórzana, Stalowa, ÂŻelazna, Kolcza, Szklana, Futrzana, Złota, Srebrna, Miedziana. Dostępne bronie białe: Miecz, Topór, Włócznia.