Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Kim zagracie?
Devristus Morii:
Tak jak mój poprzedni:
--- Cytuj ---Zapewne spróbuję wszystkich rodzajów walki, lecz najpierw wybiorę walkę bronią dwuręczną - mieczem bądź toporem.
--- Koniec cytatu ---
A potem juz tylko madią , magię i jeszcze raz magią.
Może napisałbyś coś więcej? [Arthas]
Laress:
Ja wybiore Broń jednoręczną i tarcze lub po prostu jednoręczną !!! Jest to mój ulubiony styl walki , który daje mi przewage nad przeciwnikiem (szybkość) ! nie często zadaje duże obrażenia , ale odpowiednia szybka kombinacja ciosów potrafi powalić nawet najsilniejszego przeciwnika !
MenThor:
W najbliższym czasie nie zagram w G3, ale napewno kiedyś się to zdarzy a wtedy wybiorę na początek łucznika, gdyż to mój ulubiony typ postaci. Możliwe, ze gra łucznikiem będzie za trudna to wtedy napewno będe się posiłokował jakimiś mieczami, ale jeśli trzeba będzie ustalić konkretną specjalizacje to napewno wybiorę łuk.
Casano:
Ja szczerze powiedziawszy, od pierwszej kadencji Gothica preferowałem miecz jednoręczny i kusze. Myśle że przy takim ustawieniu również zostane w Gothic 3. Ale kto to wie co będzie jutro. Ten styl, najbardziej mi odpowiada i pasuje że tak sie wyraże do mojego "charakteru", krótki ale za to mocno raniący mieczyk.
Arkhan:
Grając poraz pierwszy w G3 z pewnością wybiorę Wojownika a dokładniej Broń Jednoręczną + Tarczę. Z tego względu że każdego Gothica tak właśnie zaczynałem, od broni jednoręcznej. W końcu trzeba sprawdzić, które potwory są jak silne, po to aby później przejść magiem i stosować odpowiednie czary na odpowiednie potwory.
Z wyrazami szacunku...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej