Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim zagracie?

(1/6) > >>

momo:
Jeśli o mnie chodzi to w tak wielkim świecie może okazać się fajna walka bronią dystansową, i najchętniej zdecydowałbym się na łuk. Całkiem lubie zabawe w zakradanie się na pozycję dogodną do strzału, czasami aby oddać jeden strzał, a czasami żeby wyszczelać kilka a nawet kilkanaście osobników, a w tak dużym świecie gry będzie to jeszcze ciekawsze. Czasami poprostu wyskakujesz z krzaków i ''nawalasz'' w przeciwników, ale o wiele ciekawiej jest zaplanować taką akcję, np. usadowić się na jakimś wzgórzu ,czy dachu domu, a czasami zdarzało mi się nawet włazić na drzewa i wtedy orkowie już całkiem głupieli.
Jeśli zaś będzie mi zostawało trochę pn. to postaram się to połączyć z umiejętnością walki dwoma mieczami na raz, i może dorzuce kilka czarów.

DeadFish:
Ja zdecydowanie wybiore walke dwoma mieczami, gdyz zdecydowanie przekladam szybkosc nad sile, a poza tym, jest to pewna innowacja, ktorej bardzo chetnie sprobuje.

Nastepnie przejde magiem, a pozniej lucznikiem/kusznikiem

Anaconda:
Jeśli punkty umiejętności pozwolą to przejdę Gothic 3 postacią z bronią jednoręczną + tarcza lub dwie bronie, i do tego łuk :) Maga i wojownika ciężko uzbrojonego zostawie sobie na kiedy indziej  

Jasio:
Ja zagram sobie Br. jednoręczną i tarczą. Tarcza dałaby mi ochronę a miecz by wszystkich siekał. A inne umięjętności zostawię na później.

Arthas:
Zapewne spróbuję wszystkich rodzajów walki, lecz najpierw wybiorę walkę bronią dwuręczną - mieczem bądź toporem. Jest to mój ulubiony rodzaj broni i w większości gier tego typu, co Gothic wybieram właśnie broń dwuręczną. Zadaje poteżne i ogromne obrażenia na dość duży dystans w walce w zwarciu. Jest może i wolna, ale w zupełności nadrabia to skutecznością. W dodatku osoba, która dzierży owy rodzaj broni wygląa na dość silną i czuje się pewniej nosząc taki a nie inny oręż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej