Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim zagracie?

<< < (3/6) > >>

morda:
Ja z chęcią wybpróbuje walkę dwoma mieczami naraz:)

Jeszcze jeden taki post i warn. [Arthas]

Itrogash:
Ja z chęcią zagram magią. Powód? Magia to moja ulubiona droga we wszystkich grach. Zawsze mnie pociągała i pociągać będzie. Poza tym gra magiem jest, szczególnie na początku niezwykle trudna i emocjonująca. Potem jednak, kiedy już wystarczająco się rozwiniemy, jednym ruchem ręki można zmieść cały oddział przeciwników. Razem z magią wybiorę najprawdopodobniej miecz jednoręczny, szczególnie, że niektóre zaklęcia można odpalać równocześnie siekając wrogów w pobliżu bronią jednoręczną. Co do szkoły magii, jaką wybiorę, będzie to najprawdopodobniej magia ognia, choć myśle też o magii druidów.

Pozdro  .

jonderko1:
ja wybiore magie bo najlepiej mi się nią grało we wcześniejsze części.

Typowa, rozbudowana wypowiedź. -_-' Prosiłbym o pełniejsze odpowiedzi w tematach. - [Boba Fett]

Haskis:
ÂŁucznikiem ;) będe hasał po lasach Myrtany z łukiem:) ale najprawdopodobniej wstapie do gildii magów, jako że to profesje które zawsze mieszam.

Soltys:
Ja będe grał łucznikiem-myśliwym i spróbuje też wspomagać to mieczem jednoręcznym. Będe chasał po lasach Myrtany i Nordmaru zbierajac skóry, kły, pazury itd. Ciekawie będzie się tak oderwać od codzienności wykonywanych zadań, żeby po korzystac zz tętniącego życiem świata Gothic'a 3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej