Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim zagracie?

<< < (6/6)

Brodzio:
Dwa miecze na 100% a jak doświadczenie pozwoli to dodam do tego jeszcze troche magii albo kuszę. Ja jakoś niepotrafię grać brońmi dystansoewymi, ale przydają się do odciągnięcia przeciwnika ( naprzykład ) a magia ze zwojów to poprostu musi być używana  

Metztli:
Uwielbiam czary, więc wiadomo że będę ich urzywać w Gothcu3. Uwiebiam patrzeć jak moi wrogowie płoną... Chociaż może najpierw przejdę, standartowo, wojownikiem urzywając miecza i tarczy, ale zawsze na I miejscu będzie magia...

KrzyKacz:
Ja na początku zagram magiem. Zawsze tak zaczynałem swoją przygodę z Gothicem. W późniejszym terminie (jeżeli będę miał takowy -> matura   ) spróbuję jeszcze woja i łucznika.

btw To mój pierwszy post, tak więc witam wszystkich!  

Sir_William:
Ja osobiście na początek wlczyć będę mieczem jednoręcznym (JEDNYM) do póki nie wyuczę się od Asasynów w Verrancie tej sztuki. Następnie jeżeli będę ruszać w bój zaopatrzę się w jakąś tarczę przyzwoitą. Napewno z krainy połudia wyruszę do Norrdmaru - moje ulubione królestwo.

Chojrak:
Witam wszystkich to mój pierwszy post.  

Ja napewno zaczne bronia jednoreczną, ale jak już bede wiedział jak wygląda system walki i jakie są potworki w grze to sie zobaczy. Chetnie wyprubuje walke dwoma mieczami  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej