Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim zagracie?

<< < (5/6) > >>

Garret:
Koniecznie zagram 2 mieczami jednoręcznymi. Jest to moja ulubiona broń od pierwszej części Gothica. Nie pogardze tez paroma fajnymi zwojami na większe grupki przeciwników. Jeśli chodzi o strzelanie to chyba zdecyduję się na łuk, bardzo szybka i fajnie wyglądająca broń, zadaje tez niezłe obrażenia. Czasem pogram też pewnie 1 mieczem 1-ręcznym i tarczą, ale to w drugiej kolejności.

Z poważaniem
Garret

Rafix:
Ja zdecydowanie będe używał kuszy, ale dwoma mieczami też się fajnie będzie grało  

Pierwsze i zarazem ostatnie upomnienie słowne. [Arthas]

wErNi:

--- Cytat: Deriox ---Ale kim i jak bede grac za pierwszym razem
--- Koniec cytatu ---
Chodzi ci tutaj o gildie czy o postać ? Bo jeśli o postać to życze powodzenia  
--- Cytat: Garret ---Koniecznie zagram 2 mieczami jednoręcznymi. Jest to moja ulubiona broń od pierwszej części Gothica
--- Koniec cytatu ---
A jak to możliwe, że w Gothic I można używać dwóch mieczy jednoręcznych ? Tego nawet ludzie z nasa nie wiedzą  

bartek:
zdecydowanie dwa miecze jednoreczne napewno bedzie to najszybszy sposob pokonania przeciwnika ale jedna z technik ubozszych w obrone ciosu ale narazie nic nie moge powiedziec jak zainstaluje gre to wtedy zobacze co mi najbardziej pasuje

Daedagor:
Ja wybiore dwie jednoęczne bronie (dwie maczety) bo chce dołączyć do nomadów pustyni inaczej
handlarzy niweolnikami z orkami.Dlatego że mają spoko miecze i zbroje(szate) i fajnie pustynia
wygląda a szczególnie mówiąc miasta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej