Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

GS TW GC...

<< < (3/3)

Casano:

--- Cytuj ---. Przykro mi to mówić, ale to WY ich gonicie nie ONI was ;] G Up powróciło i nie tyle, że się odrodziło, ale się rozwijają w piekielnym tempie... TYLKO oni mogą dogonić G Site, jeśli to w ogóle możliwe :P
--- Koniec cytatu ---

Dziwne sformuowanie. Niby w czym ich gonimy? W śmiesznych statystykach? Ilości postów, które zostały napisane pare lat temu? I które na dzień dzisiejszy do niczego się nie nadają. Użytkownicy? Są to zarejestrowanie ludzie z pare lat temu, pf i zobacz sobie zawsze ilu jest obecnych na forum w danym momencie, nie patrz na tego moda, który wyswietla userów z całego dnia, bo on zawsze zostaje taki sam:].

Więc nierozumiem, kto kogo goni. Nie trafiłeś chyba na dobrą strone. My zajmujemy się Gothicem, naszym zadaniem, jest pisanie artykułów, dzięki którym nowi gracze, poradzą sobie z grą, wraz z dostarczaniem najnowszych newsów, ze świata Gothic. To samo tyczy sie forum.

Więc daruj sobie okręslenia, ten goni tego a ten goni tamtego. Naszym celem, jest tylko i wyłącznie prowadzenie strony najnlepiej jak potrafimy Tawerny Gothic, a inne portale nas NIC nie interesują, tym bardziej statystycznie.

Isentor:

--- Cytat: Crisis ---Oj przyznam, że się odrodzili na poważnie... strona jest jeszcze w czasie prac, ale forum idzie pełną parą.

--- Koniec cytatu ---
Ty to nazywasz odrodzeniem na poważnie wgranie kilkuletniej bazy ? Co im po tych postach (statystykach) ?
Forum idzie pełną parą...na którym większość postów o g3 pochodzi od cytatów z naszych newsów...bądź innych portali.

--- Cytat: Crisis ---Stara baza danych, stara ekipa, starzy ludzie, nowe artykuły...

--- Koniec cytatu ---
Nowe artykuły które opierają się na artach innych portali nie tak trudno napisać...

--- Cytat: Crisis ---Powiem już szczerze, że G UP wróciło na swoje stare miejsce wśród mojego własnego rankingu stron o  Gothicu ;]  G UP jest naprawdę dobrą stroną, którą odwiedza naprawdę multum ludzi...

--- Koniec cytatu ---
Domena...i dobra pozycja w google...

--- Cytat: Crisis ---Przykro mi to mówić, ale to WY ich gonicie nie ONI was ;]

--- Koniec cytatu ---
Takie określenie mnie bawi mam do tego identyczne podejście jak Casano.

--- Cytat: Crisis ---G Up powróciło i nie tyle, że się odrodziło, ale się rozwijają w piekielnym tempie...
TYLKO oni mogą dogonić G Site, jeśli to w ogóle możliwe :P

--- Koniec cytatu ---
Serwis który opiera się na innych portalach nigdy nie będzie dobry gdyż oni samemu nic nowego nie wymyślą zawsze wprowadzają wymyślone już przez kogoś innowacje co wydaje się śmieszne...

Thoro:
Fakt, Gothic Up się odradza ale co z tego skoro jak na razie nie wprowadzono żadnych nowych innowacji dzięki którym portal ten mógłby się wyróżniać od całej reszty. Nawet forum nie doczekało się istotnych zmian – co to za board, gdzie rozmowy o modach czy ogólnie o całej serii gier Gothic nie mają swojego miejsca?

--- Cytuj ---TYLKO oni mogą dogonić G Site, jeśli to w ogóle możliwe :P
--- Koniec cytatu ---

Nota bene ciekawa opinia, jednak zastanawia mnie na czym ją oparłeś. Wysokie statystyki portalu, nabyte kilka lat temu podczas rozkwitu serwisu? To prawda Gothic Up, rośnie w siłę jednak dla mnie bardziej istota jest zawartość strony a nie jej statystyki.

Gothic Up, niczym nie zaskakuje. Widząc, po raz kolejny ten portal liczyłem na coś nowego (nowy wygląd itd.). Niestety nic takiego nie zastałem. Zupełnie nie rozumiem administracji portalu. Co ciekawego chcieli wnieść, na scenę Gothic reaktywując portal na którym nie znajdziemy nic więcej oprócz podstawowych zasobów o grze? Stron oferujących takie info jest, aż nadto.

--- Cytuj ---Przykro mi to mówić, ale to WY ich gonicie nie ONI was ;]
--- Koniec cytatu ---

Tak, ostatnio zupełnie przypadkowo oglądałem forum Gothic Up. Czytam posty, aż natknąłem się na post Kacperexa – administratora portalu. Treść owego postu była identyczna, jak jeden z moich newsów na stronie Gothic.gram.pl. Pan Kacper, nie raczył podać źródła a całość zamieścił jako własne słowa! Potraktowałem to jako ewidentną kradzież, po czym poszło PW z uwagą. Kacper wyedytował post, dodając źródło (Gothic.gram.pl) odpisując na zarzuty takimi słowami: zrobione :)...

Aha, i nie zamierzamy za nikim gonić. Nie chcemy również nikomu robić konkurencji, czy też kogoś prześcigać. Celem portalu, jest dostarczenie podstawowych informacji o grze, oraz dla zapalonych fanów – wielu ciekawostek związanych z serią gier Gothic.
Chcemy stworzyć centrum, gdzie każdy zainteresowany znajdzie informacje, solucje, screeny z modyfikacji gier Gothic jak i szczątkowe info o samym modowaniu. Nie zapominamy również o "ogóle" sagi i ciekawostkach z nią związanych dla tego też na stronie pojawiają się artykuły obejmujące ów informacje - to są nasze cele.

Ret Sam:
No zapadły u mnie duże zmiany:

(kolejność przypadkowa)

Gothic World - Teraz można powiedzieć że zagląda tam więcej użytkowników niż 2 tygodnie wcześniej. Mają według mnie oczywiście bardzo ładną szate graficzną logo i dobrych userów. Jeszcze tylko 4 userów i będą mieć 100. Oczywiście do Tawerny nie mają się co przystawiać .

Gothic Site - Poprostu nie cierpię tego portalu. Wiem że ma on bardzo wysokie statystyki, ładną szate graficzną, długie i bezbłędne arty jednak go niecierpie. Oczywiście prawie jak każdy zaczynałem tam. Wtedy Donovan dał mi warna za posta który był sensowny i miał 3 linjiki. I naszczęście dostałem PW od Casana kiedy to zarejestrowałem się na sławnym Gothic zyw.

Tawerna Gothic - Stronka rewelacyjna. ÂŁadna szata graficzna, logo, długie i bezbłędne arty na stronie, wyskokie statystyki i wiele innych. Są na tym forum wspaniali userzy (nie będe wymieniał bo bym to tydzień pisał ). Jednak musze coś przyznać. Gothic zyw było lepsze.  To moja ulubiona Stronka.

Gothic Khorinis - Bardzo ładna stronka pod względem treści i graficznym. Arty też niczego sobie. Ich stronka istniej krótko a już mają 350 userów. Kto wie... Może keidyś będzie konkurencją dla TG .

Gothic Up - Nawet fajna stronka. Widzę że to jest konkurencja dla TG. Zagląda tam już dużo więcej userów a rejestruje też się dużo. Stronki zabardzo nie znam więc nie pisze nic więcej .

Gothic Net - Byłem na tym portalu i nawet dołączyłem do zbóji ale to nie dla mnie stronka. ÂŁadna  była pod względem graficznym i treściowym.

Podkreslam! Kolejność jest przypadkowa !!  

Cesc:
Tera ja się wypowiem. Kolejnośc od najbardziej lubianego po najmniej lubiany:

1.  GothicNet - było to pierwszy portal na którym zadomowiłem się i pisałem. Bywałem tam codzienie. Poczynając od 22 Grudnia 2005 roku. Była tam świetna atmosfera, ładna szata graficzna, miła administracja. No ale wszystko kiedyś sie kończy...

2. Tawerna Gothic - bardzo dobra strona. Pełno na niej ciekawych artykułów. Newsy zawsze na czas. No i forum też wygląda ciekawie(dużo tematów ;] ). Oby wciąż portal sie rozrastał.

3. GothicSite - największa strona o gothicach. Pełno tam wszystkiego: artów, userów na forum, plików w downloadzie. Ale szata graficzna nie jest piękna(jak dla mnnie prawie najgorsza z pośród wszystkich stron o Gothicu-oczywiście biorąc pod uwage tylko te znane stronki).

4. Gothic Up-odrodzili się i chwała im za to. Kiedys byli naprawde, ale to naprawde wszech potężni. Ale czasy się zmienają.

5. WorldofGothic-nie lubie tego portalu najbrdziej ze wszystkich. Ze względu na: administracje, sposób bycia. I za wszystko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej