Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Piractwo
Czaroxxx:
To tak jakbyś pożyczył kradzionego malucha od kolegi... Bo jak wiadomo na yt i wrzucie raczej nikt nie używał oryginałów przy wrzucaniu na neta a nawet jeśli to wychodzi na to, że i tak kradniesz bo masz a nie wydajesz na to pieniędzy i autor tak czy siak jest pokrzywdzony.
Sado:
--- Cytat: Kyras w 27 Styczeń 2009, 20:58:47 ---To tak jakbyś pożyczył kradzionego malucha od kolegi... Bo jak wiadomo na yt i wrzucie raczej nikt nie używał oryginałów przy wrzucaniu na neta a nawet jeśli to wychodzi na to, że i tak kradniesz bo masz a nie wydajesz na to pieniędzy i autor tak czy siak jest pokrzywdzony.
--- Koniec cytatu ---
Chwilka, chwilka. Pokaż mi paragraf, który zakazuje słuchania muzyki na serwerach. Głupie porównanie. Nie mam tego, gdyż utwór nie jest na moim dysku, tylko na czyimś serwerze i wrzucony przez kogoś.
Czaroxxx:
Paragraf paragrafem. A my mówimy o ciężko pracujących artystach którzy nie dostają od nas ani grosza za to, że słuchamy ich muzyki przez servery. Z resztą mnie to nie obchodzi.
Amix:
Piractwo to nie kradzież, w końcu nie zabieramy tylko kopiujemy.
Respev:
--- Cytuj ---Nie mam tego, gdyż utwór nie jest na moim dysku, tylko na czyimś serwerze i wrzucony przez kogoś.
--- Koniec cytatu ---
Tyle, że utwór jest streamowany na twój komputer do pamięci tymczasowej, więc tak czy siak pobierasz go przy słuchaniu poprzez youtube.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej