Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pierwsze spotkanie z Gothiciem

<< < (15/37) > >>

Bard Hunter:
U mnie to wyglądało mnie więcej tak:

To był rok...2004 chyba i w szkole mój kolega Kamil(pozdrawiam)opowiedział mi o jakiejś niezłej grze RPG pt. Gothic.
Pomyślałem sobie ze to jakaś głupia gra.
Na drugi dzień mi pozyczył.
Próbowałem ją insttalować i i nie szło zainstalować.
Zaryzykowałem.Kiedy wybierałem do kuzyna z rodzina właczyłem instalacje i poszedłem.
Kiedy wróciłem zobaczyłem :Gra Gothic została Pomyślnie Zainstalowana
Ucieszyłyem się i od razu właczyłem.
Gra mi się BARDZO spodobała i od tego czasu jestem WIELKIM ALE TO WIELKIM FANEM Gothica!!!!!!!!

Infernal:
U mnie inaczej:
No więc kupiłem jakiś magazyn było to chyba CD-Action, ale to nie istotne ważne jest że znajdowało się tam demo Gothic w wersji ENG.Po 2 dniach gry w wersję demonstracyjną uznałem że jest nudna i nie warta dalszej uwagi.Po jakimś czasie w szkole usłyszałem że kolega w to gra i bardzo mu się to podoba, zaczął mi opowiadać i z czasem sam zacząłem się interesować, więc pożyczyłem sobie od niego pełną wersję i muszę przyznać że po 1 dniu gry już nie mogłem odejść od komputera, kiedy moja fascynacja Gothic'iem nadal trwała to zdążyła pojawić się już 2 część serii, więc pobiegłem do sklepu i od razu ją kupiłem, znów byłem zafascynowany i wciągnięty w monitor.Myśląc że po Gothic 2 nie pojawi się już dalsza część ani nic godnego zastąpienia tej gry i wtedy właśnie zobaczyłem reklamę Gothic 2: Noc Kruka.Dodatek zakupiłem po dłuższym czasie, ale gdy już zagrałem to zostałem wmurowany gadałem wciąż o tym jaki ten Gothic jest wspaniały "ta akcja, dynamika, fabuła... są nawet piraci!".Po przejściu dodatku odstawiłem na dłuższy czas Gothic'a i zająłem się takimi grami jak GTA czy Morrowind.Wszystko trwało do momentu kiedy zobaczyłem u kumpla Gothic 3, kiedy w niego zagrałem powiedziałem sobie "muszę go mieć!" lecz byłem w nie ciekawej sytuacji bo mój komputer mi nie pozwalał na uruchomienie go.Kiedy kupiłem nowy sprzęt to o Gothic'u już prawie zapomniałem aż do 5 stycznia tego roku, kiedy to właśnie zobaczyłem Gothic 3 na jednej z półek w sklepie komputerowym od razu przypomniały mi się czasy jak to się latało z kilofem po Górniczej Dolinie, więc kupiłem Gothic 3 i po paru problemach z uruchomieniem wreszcie mi się udało:D i gram aż do tej pory.
Ale się rozpisałem...

0321456987:
Ja również pożyczyłem gothica od kolegi. Ale ja najpierw grałem w gothica 2 , potem w Gothic 1 , potem w Gothic 2 Noc Kruka, a na końcu w gothica 3. Do Gothic 3 specjalnie podlepszyłem kompa żeby see pograć. :) Gdy na początku właczyłem gre to nie wiedziałem o co chodzi , ale z czasem było co raz lepiej i gra mnie bardzo wciągneła.

Radagast:
Ja po raz pierwszy zauwarzyłem Gothica u kolegi. Myślałem: Głupia trochę ta gra.
Nie wiem jednak co mie skusiło, i kupiłę ją w sklepie.
Po kilku dniach gry zmieniłem zdanie: Gothic jest WYPASIONY!!!
I tak stałem się fanem tej gry.

Yesah:
Ogólnie, od gothica zaczęła się moja przygoda z graniem
bo wcześniej sobie nie pogrywałem dużo, nie ciągnęło mnie
aczkolwiek brachol kiedyś wrócił z budy z pożyczonymi grami od kumpla
W sumie prawie żadna mnie w nich nie zainteresowała wstępnie.
Brachol zainstalował Gothica i pograł trochę po czym stwierdził, że
nie chce mu się w to grać i ja wsiadłem za niego.
Początek sceptyczny bo nie przepadałem za klimatami fantazy.
Nowa gra.....czekam.....zdegustowany....pojawia się pierwszy filmik
myślę sobie....ciekawe..potem po pysku dostajemy i przynudza nam diego...
no ujdzie bym powiedział....ale z każdą minutką gry czułem się przyjemniej
i coraz bardziej mnie wciągała, aż zassała na amen...aż mi było smutno, że się skończyła jak ją przeszedłem smile.gif
Genialna gierka i genialne wspomnienia dotyczące gry..bo klimat wciskał w fotel smile.gif

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej