Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
zygii:
nowiec moja historia sie rozpoczela tak:
ide z mama do jej kolezani i syn mamy kolezanki mi ja pokazał mi gothicka 2.
No nic zylem dalej i w koncu w playu by gothic no to mysle sobie kupie na a dalej kupilem g2 nk a potem 3.
Sir Gregres:
Jak zapewne mogliście już na tym forum wyczytac (nie pamiętam gdzie to pisałem) moją przygodę z Gothicem zacząłem dopiero 2 lata temu kiedy to mój starszy brat przyniósł do domu GIINK no i tak dnia pewnoego gdy patrzyłem na jego(mojego brata) poczynania jako maga, Gothic mnie zaciekawił. No niestety nie zdążyłem go przejśc bo nie mieliśmy miejsca na dysku i coś trzeba było skasowac. Ale rok później nadażyła się okazja żeby znów zagrac w Gothica mój brat(młodszy od drugiego brata a starszy odemnie[bo braci to mam czterech]) przynióśł do domu GI.Tak mnie zaciekawiło że przeszedłem 12 razy!!Później pytałem znajomych czy mają GII no i to się udało załatwic gorzej było z NK bo nie miałem cracka.W tym roku w wakacje zacząłem grac w GIII i jak do tej pory przeszedłem tylko raz.
Przepraszam że tak długo ale starałem się streści.
Hosh:
Pewnego dnia poszedłem kupić CD-ACTION bo był tam splinter cell.O gothicu nie słyszałem.Gdy instalowałem SP,przeglądałem pełniaki.Patrze,jakaś fajna gra o rycerzach więc myśle co mi szkodzi zainstalować.Na początku wkurzało mnie sterowanie ale gra po 30 minutach mnie pochłoneła.Później był gothic II,gothic 3 i noc kruka.
Na poczatku gralem w same strzelanki itp. rpg nawet nie znalem.
2 lata temu poszedlem do kumpla a on wtym czsie gral w gothica i mial 4 rozdzial a kurat byl w niedokonca wolnj kopalni i gadal z tym orkiem-niewolnikiem potem poszed na trola a jak go zobaczylem to mi sie odrazu spodobalo.Na hacie zainstalowalem i pomalu bilem level tak mnie wciognol ze nie chodzilem do szkoly przez 2 dni.Potem byl gothic 2 i inne rpg zaczolem sie interesowac sredniowieczem kupilem se miecz zrobilem tarcze itp.Przeszedlem gothica 3 i teraz siedze se tutaj i pisze.
[color="#FF0000"][/color]GDYBY NIE GOTHIC MOJE ZYCIE BYLO BY CALKIEM INNE.
Russel:
to był dokladnie 22 luty 2004 roku , mój brat mi muwil że wczoraj zainstalowal jakoms nowom gre , wlanczyłem potem komputer a tu ikona jakiejś literki G , przeczytałem napis pod ikonom, G..othi..c , myśle coto jest wiec to włączyłem....i niechce muwić jakie kiedys byłem newbie(niewbie-osoba niedoswiadczona , czytaj noob) w Gothic'a ale gdy juz wszystko opanowłem to od tamtego czasu jest to moja najlepsza gra ... 22 luty 2004 roku jeszcze trohe i to bedzie już jak znam gothica 4 lata :)
PozDRo Russel
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej