Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pierwsze spotkanie z Gothiciem

<< < (12/37) > >>

Lord Scorpio:
W sumie zaczęło sie nietypowo ponieważ od G2, a później G2NK, wspaniała gra tak mnie wciągnęła, że kupiłem pierwszą część, i powiem Wam szczerze największe wrażenie wywarła na mnie Górnicza Dolina! Pamiętam jak po NK zacząłem grać w G1 i ta różnica zielone lasy brak palisady ehhh, nigdy tego nie zapomnę!

.:KERTH:.:
moje pierwsze spotkanie z tą wspaniałą grą RPG, zaczeło się dość nietypowie, i przypadkowo. otóż, w wielu gazetach, pisało o tym RPG, kumple mi o nim mówili. i gdy szłem z rodzicami na zakupy (do auchan) spotkałem moją koleżanke z klasy. ta natychmiast powiedziała mi że mają tu gothica II, po niskiej cenie. (ona też z mojej klasy była fanką gothica) zaciekawiony, pobiegłem do rodziców, i jęczałem im żeby kupili mi gothica. ci wreszcie się zgodzili. po powrocie do domu, odrazu zaciekaiwła mnie fabuła. nie mogłem gothica II przejść, więc kupił gothic I. przeszłem pierwszą część, i znów odpaliłem drugą, gdy ją przeszłem, automatycznie od tegóż momentu, stałem się fanem gothica. kupił dodatek NK, i G3.

POZDRO.:KERTH:.

Ankh-Morpork:
Ja poznawałem gothica tak:
gothic1- poznałem u kolegi, z najnowszego CD-A, spodobała mi sie, kupiłem sam wyżej wymienione czasopismo, i grałem ile wlezie  
Gothic2- Pokazałem bratu G1, aby sobie pograł, spodobało mu sie, i załatwił sobie G2, na czym i oczywiście skozystałem ja (brat posiadał pirata, aczkolwiek potem zakupiłem sobie oryginał)
Gothic3-Przeczytałem recenzje w CD-A o tejże grze, ucieszyłem sie strasznie z tego powodu, że będzie kolejna część. kiedy wyszła, kupiłem sobie i troche pograłem(troche, poniewaz na 512RAMu i GF5 ciężko grać  ) Ale tak tą gre lubie, że az sobie nowy komuter kupiłem, tylko z powodu tej gry.
Aż łezka w oku sie kręci, kiedy przypominają mi sie czasy gothica, jak dopiero pierwszy raz w niego grałem  
pzdr.-Ankh-Morpork

diego16:
Szłem sobie po miescie   i akurat przechodziłem koło sklepu komputerowego i z ciekawości do niego zajrzałem odrazu mi sie rzucił w oczy jeden tytuł Gothic dlaczego??? dlatego że lubie historie i okres ÂŚredniowiecza a gothic mi sie z tym kojarzył. Sięgłem po tą gre i zaczołem czytać opis, bardzo mnie zafascynował .Długo niemysląc sięgłem po portwel i wyciagłem funusze . Gdy wróciłem do domu i odpaliłem gre (oczywiście nie na bardzo wysokich konfiguracjach) to spozątku niewiedzałem o co w tym chodzi ale potem doszłem do wszystkego .Bardzo się zrzyłem z tą grą i postanowiłem kupić następną cześć jak wyjdzie. I tak to się zaczeło teraz pogrywam w III tesz kupioną .              

MrCzarnymen:
2003 około kwietnia.
Kiedy raz poszedłem do kumpla żeby sobie pograć w CS-a okazało się że net mu się popsuł więc przeglądając gry z gazetek komputerowych zaintrygowała mnie pewna pozycja a mianowicie "Gothic". PO tym ja pograłem z nim w Gothica ze 2 godziny porwałem płytę z napędu i zainstalowałem na dysk( jest na moim dysku do tej pory). Później pościągałem modyfikacje kiedy już przeszedłem Gothica na 3 sposoby. Piękne to były czasy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej