Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Pierwsze spotkanie z Gothiciem

<< < (10/37) > >>

Legolas:
Moja przygoda z Gothic zaczeła sie od tego że mój kolega mi o nim opowiadał. W końcu zdobył czyli porzyczył dla mnie Gothic II gdzieś koło marca 2005. Zainstalowałem włączam. Nowa gra te sprawy spodobało mi sie intro. Ok gram. Gra mi sie strasznie ścinała. Usunałem ją ale po dniu korciło mnie żeby sobie nie pograć. I tak kilka razy w końcu dorwałem sie do kodów i mogłem spoko grać. Podobało mi sie jak grałem w G2 bo nie znałem G1 to był taki fajny klimat. Dopiero potem za jakiś rok albo dwa kolega kupił oryginalnego Gothica I. Pożyczyłem, gra mi sie mniej ścianała. No i w końcu przeszedłem G1. Więc miałem obie części zaliczone. G2 Noc Kruka prawdopodobnie by mi nie poszła. A o G3 to nawet nie marzę

assassineK:
Moja przygoda zaczeła się od tego że czytając czasopisma typy CDA zaciekawiła mnie odrazu gra Gothic i bardzo chciałem w nią zagrać , niepamietam jak ją zdobyłem ale wiem że strasznie mi się cieła na starym kompie Celeron 700mhz,geforce 2 ti ,256 sdram :> ale mi to nieprzeszkadzało grałem i grałem :D i juz tak zostało że to moja ulubiona gra!  

LinkLess:
Pewnie jak większość z was moja przygoda z Gothic'iem zaczęła się zupełnie przez przypadek. Było to kiedy jeszcze chodziłem do gimnazjum. Na przerwie jeden kolega ciągle wypytywał drugiego co ma zrobić w tym i w tamtym queście. Przysłuchiwałem się temu i bardzo zdziwiłem się, że jest gra o tak zaawansowanej interakcji i żyjącym świecie (nadawali o Gothic'u bez przerwy). No to pomyślałem sobie, że muszę spróbować. Popytałem się skąd go mają i okazało się, że jest w najnowszym (wtedy) Play'u. Nie tracąc chwili pobiegłem do kiosku i nabyłem czasopismo. Z początku nie byłem co do tego przekonany (tak dobra gra z taką cenę ?), jednak po 8 godzinach grania dalej byłem w szoku i pod wielkim wrażeniem tej magicznej gry. Gothic sprawił, że poznałem pojęcie gry fabularnej cRPG (był on moim pierwszym "erpegiem") i zakochałem się w jego świecie.

Gorn@:
Kurcze,jak bym mógł to zapomnieć , ide sobie przez gorocą Nyse wchodze do  sklepu z grami bo chcialem sobie kupic commandosa . Rozgladam się po pułkach a tu podajże na drugiej półce stoi
sobie takie pudełko z napisem GOTHIC , byłem stałym bywalcem w tym sklepie i nigdy tej gry niewidzalem
pomyślałem sobie że musiała niedawno przyjść ,no i cena była niezła heheheh heheheh.Odrazu po nie sięgłem a że bardzo lubie cRPG to nawet nie czytałem opisu tylko odrazu podbiegłem do lady i ją zkupiłem .
I tak to sie zaczeło ,zakochałem się w GOTICU>!!!!!!!!!

Sir Kry:
W każdą niedziele jechałem do wujka z rodzinka . Zwykle tam grałem w Quake III [ Na botach , dziwiłem się czego tak szybko ginę i okazało się że mam najtrudniejszy poziom trudności   ]
Niedziela , Po obiedzie . Już jestem patrzę wujek gra w Gothica I . Hmmm..............
Patrzę , zagrałem pożyczyłem . Na szybko włączam kompa ale nie chcę się włączyć . Dałem mu kopa w **** i zaskoczyło . Instaluję i zachwilę cytat :Ten Tekst jest zbyt wulgarny by go tu pisać . 2 płyta padła , ale załatwiłem od kolegi GTHC I . Zainstalowałem przeszedłem i tak nie mogę się z nim roztać.

PS. Mam Gothica II od 2 lat i nie doszedłem w nim nawet do 2 rozdziału  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej