Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Niro:
Moja przygoda się zaczęła od Gothic 2. Kiedyś moja koleżanka mi opowiadała o tej grze. Zaczęła coś mącić o najemnikach, polnych bestiach, paladynach i jeszcze jakimś Lordzie Andre. Ciągle się jej wypytywałem i zapamiętałem już jakieś kluczowe postacie - Pedro, Xardas, Vatras, Lee i chyba jeszcze Lord Hagen. Od razu spodobało mi się, ponieważ zawsze lubiłem gry z możliwością wyboru dialogów. Pewnego dnia po prostu przyszedł do mnie kumpel i odpalił Gothic 2. I od tego się zaczęło...
milten ak:
Wiem że miałem zły początek z tą serią gier ponieważ
W 2002 roku usłyszałem o grze Gothic 2 . Na hyperze widziałem jak oni się męczyli z tą grą i od razu mi się nie spodobała . Po 2 miesiącach od ,, oglądnięcia ,, filmu na hyperze mój tata przynosi mi nieoryginalnego GOTHIC 2 . Dołączyłem do straży i poszedłem do GD , szukałem ekip górników i szukałem szukałem i przychodzi mój kuzyn BAM siada mi na płytę Gothica ii pękła postanowiłem się zemścić Pewnego pięknego popołudnia pojechałem z rodzicami do TESCO i ,, wlazłem ,, w półkę z grami . Patrzę GOTHIC 1 . Powiedziałem sobie po cichu biorę . Instaluje 1 w 2003 roku i szok
Doskonała grafika jak na grę z 2001 , i fabuła . Idę do nowego obozu i mówię w myślach ,, Cześć Jarvis , Lares Lee Gorn Buster ,, . To właśnie się dzieje jak się nie zaczyna od 1 części
pozdro MILTEN AK
Enzo:
A oto moja historia: Jakieś cztery lata temu poszedłem do sklepu i szukałem fajnej gry na ferie. Oczywiście chciałem kupić Gothica, ale go nie było!!! Przetsząsnąłem cały sklep i wybiegłem zdenerwowany. Zaraz potem poszedłem do doma patrze, a tu na biórku leży GOTHIC. Dopiero dwie godziny później dowiedziałem się że kupiła mi to ... mama.
Galeria_Ciastek:
Moja to taka:
Pojechaliśmy do TESCO.Miałem kase, chciałme sobie gre kupić.Ide na znajome stoisko.PRzeczytałem "ÂŻołnierze Kosmosu".Czemu nie? Albo nie. SWAT 4...mam 30 zł.Nie starczy.Nie znalazłem nie więc poszedłem do Empiku.Zauważyłem grę Gtohic II : Noc Kruka.Wyglądała obiecująco więc ją wziąłem.Potem się okazało, że podstawowa wersja potrzebna.Kupiłem.Potem kupiłem Gothic'a I.Tak coś w tym stylu.Ale mi czytnik nie działa więc w GI nie pogram ale fajnie się zapowiada.Za to GII to cudo!Oczywiście z dodatkiem!
Wrath:
Gdy kupiłem Gothica nie ja ie kupiłem to było tak, gdy mój kumpel kupił gazetę Play w której był Gothic powiedział mi abym przyszedł do niego bo ma fajną grę. No więc przyszedłem do niego no już grał no więc usiadłem na jego sofie i oglądam co się dzieje na ekranie. Po dłuższym czasie pomyślałem co fajnego jest w bieganiu facetem z głupią kwadratową kitą po smętnym świecie i gadanie z kim popadnie. Przed wyjściem kolega zapytał mnie czy chcę i zabrałem przecież raz kozie śmieć po powrocie do domu zainstalowałem trochę pograłem i...jestem fanem. A więc morał z tej historii taki nie oceniaj Bezimiennego po kicie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej