Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Jagusiaa:
Mój starszy brat posiada dużo bardzo ciekawych gier. Najpierw zaczęłam pożyczać od niego te gry ,np : Heroes III ,które bardzo mi się spodobało. Jak byłam mała ( no nie wiem z 5,6 lat miałam) to przesiadywałam z bratem w jego pokoju i oglądałam jak gra. Spodobała mi się taka gra (opisywałam mu ją ,że chodził takim gościem po różnych terenach i w miastach i zabijał różne dziwne zwierzęta..) Brat pokazał mi wtedy urywek z gry na YT i to było to :D Pożyczyłam od niego Gothica i przez ostatni czas nie mogę się oderwać od tej gry ;)
Xerdas:
Pierwszy raz kiedy zagrałem w Gothic I (pod instrukcją kuzyna) uznałem te grę za coś zupełnie nowego a zatem głupiego.
Potem kupiłem gothic , 2 i 2 NK. nast
Nocturn:
Moje pierwsze spotkanie z Gothicem było jakieś 10 lat temu. Kuzyn grał, a ja się przyglądałem (czasami też grałem, ale nie potrafiłem). Dwa lata później zacząłem grać u siebie. I tak aż do tego momentu...
Szkoda tylko, że nowsze gry z serii Gothic, nie są już takie dobre. W "Arcania: Upadek Settarif" nie ma nawet "Gothic" w nazwie <facepalm>
Elrond Ñoldor:
I bardzo dobrze.
Nocturn:
Ogólnie, Arcania to już nie ta sama gra. To w ogóle inna gra, tyle, że z postaciami z Gothica.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej